Borsa İstanbul operasyonu: 15 kişi hakkında gözaltı kararı
Borsa İstanbul'da manipülatif işlem yaptıkları tespit edilen 15 kişi hakkında gözaltı kararı
Borsa İstanbul piyasasında manipülatif hareketler yaptıkları tespit edilen 15 kişi hakkında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve piyasa dolandırıcılığı" suçlarından gözaltı kararı verildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ,Narkotik ve Ekonomik Suçlar Bürosunca, BIST (Borsa İstanbul) pay piyasasında işlem gören bazı sermaye piyasası araçları paylarında manipülatif hareketler yaptıkları tespit edilen şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı.
ÖRGÜT VE DOLANDIRICILIK SUÇLAMASI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve İstanbul İl Emniyet Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan operasyon kapsamında,İstanbul , Ankara ve Şanlıurfa da olmak üzere15 kişi hakkında"suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve piyasa dolandırıcılığı" suçlarından gözaltı kararı verildi.
Polis hakkında gözaltı kararı verilen 15 şüpheliyi arıyor.
Benzer Haberler
Borsa İstanbul operasyonu: 15 kişi hakkında gözaltı kararı
Altın için çöküş senaryosu konuşulmaya başlandı
Maliye düğmeye bastı! Hem kiracı hem de ev sahiplerine milyonluk
Trump: Ödeme yapmayan NATO ülkelerini savunmayacağım
Türkiye Suriye'de askeri üs kuruyor
İran'ın Trump'a mesajı çok net: ABD'nin yapacağı en büyük hata olur
Stopaj oranı yüzde 10'dan yüzde 15'e yükseltildi
Ekrem İmamoğlu hakkında jet hızıyla soruşturma