1,5 yaşındaki Masal depremden 55 saat sonra enkazdan çıkarıldı
Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 1,5 yaşındaki Masal'a bulunduğu apartmanın enkazında 55 saat sonra ulaşıldı.
Kahramanmaraş
Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına destek için bölgede bulunan arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.
Hükümet Bulvarı'ndaki Yenişehir Apartmanı'nın enkazında çalışma yürüten Türk Silahlı Kuvvetleri arama kurtarma ve Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, enkazda dinleme yaptı.
Enkazdan ses alan ekipler, bunun üzerine apartmanın yan tarafındaki binadan sesin geldiği noktaya tünel açtı.
1,5 yaşındaki Masal ile annesi Yeliz Kıraççakalı'ya (23) ulaşan ekipler, titizlikle sürdürdükleri çalışmanın ardından Masal'ı enkazdan çıkardı.
Deprem günü enkaz altından kendi imkanlarıyla çıkan ve 55 saatlik umutlu bekleyişin ardından bebeğine kavuşan baba Ömer Kıraççakalı, ambulansa alınan bebeğine sarılarak, büyük mutluluk yaşadı.
Kurtarma ekiplerine, bebeğini emzirerek hayatta tuttuğunu belirten ve halen enkaz altında bulunan anne Yeliz Kıraççakalı'yı sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışmalar sürüyor.




Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı: Netanyahu zalimi gereken dersi alacaktır
Gazze'de bayram namazı yıkılan camilerin enkazında kılındı
İsrailli Asker Gazze'deki Travmayla İntihar Etti
MHP'den dikkat çeken ‘mutlak butlan’itirazı
Özgür Özel, DEM Parti heyetiyle görüşecek
Bilgi Üniversitesi'nde polis müdahalesi! Gözaltılar ve yaralılar var
İran'ın Dünya Kupası kampı ABD'den Meksika'ya alındı
CHP Genel Merkezi'nden ayrılan Özgür Özel TBMM'ye yürüyor