Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'deki anahtar teslim törenine videomesaj gönderdi.
İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
Sadece Suriye'de dünyanın pek çok yerinde yardım faaliyetleri yürütüyoruz. Geniş bir coğrafyadaki faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.
Tüm mazlumların ve mağdurların yanında yer almak için çalışıyoruz. Dünyanın en çok yardım yapan ülkesi durumundayız.
Onların yeniden evlerine dönebilmesi için her türlü gayreti gösteriyoruz. Güvenli bölgelere yaklaşık 500 bin kişi dönüş yaptı.
Şimdi de ülkemizde misafir ettiğimiz 1 milyon Suriyeli kardeşimizin geri dönüşünü sağlayacak bir proje hazırlığındayız.
1 milyon Suriyeli'nin geri dönüşü için proje hazırlığındayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib’de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim törenine video mesajla katıldı. Erdoğan, Şimdi de ülkemizde misafir ettiğimiz 1 milyon Suriyeli kardeşimizin geri dönüşünü sağlayacak bir proje hazırlığındayız. dedi.
Benzer Haberler
Sumud Filosu'na İsrail müdahalesi! Gözaltına alındılar
Özgür Özel'den KAAN'a Destek
Galatasaray taraftarı yıldız futbolcu için binlerce tweet attı: Onun sayesinde kazandık
Trump'ın açıkladığı planda dikkat çeken isim! Gazze'yi
Türkiye'nin GÖKÇERİ balonu İsrail'i panikletti
Çin, İsrail'e karşı harekete geçti
Netanyahu'dan Filistin'i devlet olarak tanıyan ülkelere rest
Tarihi oturumda BM Genel Sekreteri Guterres'ın sözleriyle salon buz kesti