15 yaşındaki çocuk, silahla oynarken annesini vurdu
Denizli’de yaşayan 15 yaşındaki çocuk, evdeki tabancayla oynarken annesini ayağından vurdu. Kanlar içinde kalan kadın apar topar hastaneye kaldırılırken, çocuk ise ekipler tarafından gözaltına alındı.
Merkezefendi ilçesi Bahçelievler Mahallesinde edinilen bilgilere göre, 15 yaşındaki H.N. evde bulunan silahla oynamaya başladı.
AYAĞINDAN VURDU
O sırada H.N. silahın ateş alması sonucu annesi Y.N.'yi ayağından vurdu. Evde bulunan diğer aile üyeleri Y.N.'ye ilk müdahaleyi yaparak, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık görevlileri ayağından vurulan Y.N.'ye yaptığı müdahaleden sonra hastaneye kaldırdı.
SAĞLIK DURUMU İYİ
Polis ekipleri 15 yaşındaki H.N. ile evde konuşarak sakinleştirmeye çalışırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri ise evde ve silahta inceleme yaptı. Olayın ardından H.N., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Öte yandan, hastaneye kaldırılan anne Y.N.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.





Benzer Haberler
Tarih netleşti! IBAN'a para transferinde yeni dönem başlıyor
Meksiko'da Z Kuşağı Protestosu
Hem teknik direktör hem de beden eğitimi öğretmeni! İnternetten izleyip futbolcu buluyor
Fahiş site aidatlarına yeni düzenleme! Bakan Kurum açıkladı
Tarih ve saat verildi! 6 kente birden lapa lapa kar yağacak
20 askerimizin şehit olduğu uçağın enkazından ilk görüntü
Bahçeli, Kocaeli Valisi ve Kocaeli Müftüsü konusunda tavrını belli etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nüfus artış hızımız 1,7! Bu bir intihardır, çözmemiz lazım