63 yıldır evli olan çift, yarım saat arayla hayatlarını kaybetti
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde 63 yıldır evli olan 82 yaşındaki Hüseyin Öksüz ve 79 yaşındaki Ayşe öksüz yarım saat arayla hastanede hayatlarını kaybettiler.
Afşin ilçesine bağlı Büyüktatlı Mahallesi'nde ikamet eden 82 yaşındaki Hüseyin Öksüz, bir süre önce rahatsızlanarak Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ardından 63 yıllık eşi 79 yaşındaki Ayşe Öksüz de rahatsızlandı. O da eşinin tedavi gördüğü Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı.
YARIM SAAT ARAYLA SON NEFESLERİNİ VERDİLER
Bir ömrü birlikte geçiren çiftin acı haberi, yarım saat arayla geldi. Ayşe Öksüz, doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eşi Hüseyin Öksüz de yarım saat sonra yaşamını yitirdi.

YAN YANA DEFNEDİLDİLER
63 yıllık evliliklerinde 4'ü erkek 9 çocuk sahibi olan Öksüz çiftinin cenazeleri, Büyüktalı Mahallesi'nde yan yana defnedildi.





Benzer Haberler
Petrol zengini ülkeye soğuk duş! Çıkan fatura öyle böyle değil
''Kabe'de hacılar hu der Allah'' akımına Cumhurbaşkanı Erdoğan da kayıtsız kalamadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin
Bir nokta atışı daha! Bu fotoğraf ülkedeki yangını körükleyecek
Tüm dünyaya yetecek altın keşfedildi! Ülkeyi ihya edecek dev rezerv
Türkiye'den El Mencho'nun öldürülmesi sonrası kritik uyarı
Komşuda film gibi operasyon! Dünyanın başına bela olacaklardı
Motosikletlerle bastıkları köyde onlarca kişiyi katlettiler