Acun'un satın alacağı takımın hocası Şota oluyor
Hull City’yi satın almak için girişimlerde bulunan Acun Ilıcalı, teknik direktör Şota Arveladze ile prensipte anlaştı. Satış işleminin gerçekleşmesiyle takımın başına Şota geçecek.
Acun Ilıcalı'nın ilk hedefi Şota Arvaladze oldu. Fanatik'in haberine göre Şota ile prensipte anlaşmaya varıldı. Hull City'nin satın alma işlemleri gerçekleştikten sonra takımın başına Şota geçecek.
ESKİ DOSTLAR
Şota ile Acun Ilıcalı eskiden beri dostlar ve futbol konusunda birçok fikir alışverişleri bulunuyor. Arveladze son olarak 2017-2020 yılları arasında Özbekistan'ın Pakhtakor takımını çalıştırmıştı. O tarihten beri boşta olan Şota, Türkiye'de ise Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'u çalıştırdı.
ÖZEL UÇAKLA GELDİ
Acun Ilıcalı, yakın dostu Şota ile Trabzonspor Fenerbahçe maçına özel uçakla gelmişti. İkilinin dostlukları Acun'un muhabirlik dönemine dayanıyor.
Benzer Haberler
Türkiye-İspanya maçında sakatlanan Nico Williams haftalarca yok
12 Dev Adam, son 16'ya lider gidiyor
Fenerbahçe uçağı kaldırdı! Jhon Duran İstanbul'a geliyor
Eski Galatasaraylı Angelino'dan tarihi imza! Yılda 22 milyon euro kazanacak
Piyango vurdu! Arda Güler'in kariyerini değiştirecek olay
Arsenal Manchester City'yi paramparça etti
Süper Lig devinin eski yıldızı subay oldu
Okan Buruk'tan Mourinho'ya yanıt: Önde giden biziz, arkaya bakmaya gerek yok