Ailecek yenilen yemek 15 bin TL! Nusret'in yeni restoranındaki fiyatlar yine gündeme geldi
Nusret’in Londra’da açtığı restoranın pahalı fiyatları yine gündeme geldi. Daha önce 3 burgerin 3.600 TL ve bir bifteğin 7.500 TL olmasıyla gündem olan Nusret, bu seferde ailecek yenen yemek için ödenen 15 bin TL’lik hesapla eleştirilerin hedefi oldu.
Geçtiğimiz ay Londra'nın merkezinde restoran açan dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe İngiliz basınının hedefinde. Nusret'in tuz serpme ve biftek dilimleme hareketleriyle 2017'de bir internet fenomeni haline geldiğini belirten The Sun gazetesi, Nusret'in fiyatlarının inanılmaz olduğunu aktardı.
AİLECEK YEMEK 15 BİN TL'YE MAL OLDU
Daha önce üç burgerin 3.600 TL ve bir bifteğin 7.500 TL olmasıyla gündeme gelen Nusret'in Londra'daki restoranın fiyatları bir müşterinin aktarmasıyla yine gündem oldu. The Sun'un aktardığına göre Nusret'in yeni restoranına giden müşterilerden biri, ailecek yedikleri yemeğin onlara 1.182 sterline (Yaklaşık 15 bin TL) mal olduğunu söyledi.
38 MİLYON STERLİNLİK SERVET
Ünlü şefin, dünya yıldızı arkadaşlarının da sayesinde 38 milyon sterlin değerinde bir serveti olduğuna inanılıyor. Haberde "Bunun çılgınca olduğunu mu düşünmüyor musunuz?" denildi.




Benzer Haberler
Tarih netleşti! IBAN'a para transferinde yeni dönem başlıyor
Meksiko'da Z Kuşağı Protestosu
Hem teknik direktör hem de beden eğitimi öğretmeni! İnternetten izleyip futbolcu buluyor
Fahiş site aidatlarına yeni düzenleme! Bakan Kurum açıkladı
Tarih ve saat verildi! 6 kente birden lapa lapa kar yağacak
20 askerimizin şehit olduğu uçağın enkazından ilk görüntü
Bahçeli, Kocaeli Valisi ve Kocaeli Müftüsü konusunda tavrını belli etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nüfus artış hızımız 1,7! Bu bir intihardır, çözmemiz lazım