Telefon
WhatsApp
Ali Koç, TFF'nin açıklamasını tanımadı! Kulüpler maça çıkmama konusunda çok ciddi
Hax

Kulüpler Birliği geçtiğimiz günlerde TFF'ye taleplerde bulunmuş ve kabul görmemesi halinde maça çıkmamayı düşüneceklerini belirtmişti. TFF, Kulüpler Birliği'ne verdiği cevapta, "FIFA ve UEFA nezdinde kabul görmesi mümkün olmayan eylem ve söylemlerin Süper Lig markasına zarar verici ve Türk futbol kamuoyu tarafından kabul görmeyecek bir tutum olduğunu hatırlatır, yeni sezonda tüm kulüplerimize başarılar dileriz" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında bu konua cevap verdi.

 

"KULÜPLER BİRLİĞİ İRADE KOYAR KİMSE KARIŞAMAZ"

Ali Koç yaptığı açıklamada, "Kulüpler Birliği olarak bir irade koyduğunuzda bunu yapmanız çok kolay. Nasıl protesto olmuştu maçların ilk dakikasında hiçbirimiz oynamadık. Onu da haklı bularak yayıncı kuruluşu haklı bulan argüman olarak gösteriyorlar. Kulüpler birliği anlaşırsa maça çıkmama konusunda UEFA-FIFA bir şey yapamaz. Çok çok 3 puan silerler o kadar. TFF'nin bir yöneticisi bir yöneticisi bazı kulüpleri arayıp niye Ali Koç'un suyundan gidiyorsunuz deme cüreti gösteriyor. Bir Ali Koç antipatisi de var, olsun devam etsin. Biz iradeyi koyarsak yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

Ali Koç, TFF'nin açıklamasını tanımadı! Kulüpler maça çıkmama konusunda çok ciddi

Burak Elmas'tan TFF'ye ağır itham: Bu canlı yayına göre karar verecekler Galatasaray, Rosier transferi için Sporting Lizbon'la anlaşmaya vardı! Fransız futbolcuyu ikna turları başladı Süper Lig'in devleri TFF'ye karşı geri adım atmıyor! Elmas, "Bu şartlar altında devam etmeyeceğiz" dedi 4 büyüklerin başkanları canlı yayında yayıncı kuruluşa ateş püskürdü Burak Elmas: Biz "Ben Beşiktaşlıyım" diyen bir oyuncuyla ilgilenmeyiz, Rosier gündemimizde yok Ahmet Nur Çebi'den Burak Elmas'a canlı yayında olay gönderme: Her birimize sağ bek de düşer, sol bek de düşer Burak Elmas, TFF'nin aldığı yabancı sayısı kuralına canlı yayında sert tepki gösterdi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Anket

ALTINBAŞ Kuyum
OPET

E-Bülten Aboneliği