Telefon
WhatsApp
ATİK Antalya Yeni Vizyonu ile İşbirliklerine Hazır. ATİK Antalya Yönetimi İftar Programında Protokol Misafirlerini Ağırladılar.ATİK Antalya Yönetimi Aylık Hedef 15 Milyon Dolar İhracat Olmalı Dedi.
Hax

Dünya ülkeleriyle ticareti artırmak amacıyla bir köprü vazifesi gören Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi (ATİK), Antalya’da yeni örgütlemesini yaptı.

Dünya ülkeleriyle ticareti artırmak amacıyla bir köprü vazifesi gören Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi (ATİK), Antalya’da yeni örgütlemesini yaptı. ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi Antalya Başkanlığına Erdoğan Budak’ın ve yönetimine de çok değerli Antalyalı İş İnsanlarının getirildiğini açıkladı.

Kemer’in yakından tanıdığı gazeteci-turizm yazarı Halil ÖNCÜ de 
ATİK Antalya Medya Komisyon Başkanı oldu.

İlk buluşma iftarla oldu

ATİK Antalya, yeni yönetimi ile ilk buluşmasını iftar şeklinde yaptı. Buluşmada protokolün katılımı da dikkat çekti. Toplantıda, ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ile birlikte Merkez Valisi İsmail Fırat , Antalya Vali Yardımcıları Mustafa Arat, Aydın Abak, Vali Mülkiye Başmüfettişi Mustafa Tutulmaz, Antalya İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş ve Konsey yönetiminde yer alan iş insanları yer aldı.

Vali Yardımcıları ve toplantıya katılan konuklar, ATİK’in önemli bir kurum olduğunu ve yurt içi ve yurt dışı bağlantıları ile üretimin ve ihracatın önemine dikkat çektiler her zaman kendilerine destek olacakları sözünü verdiler.

Türkiye’nin şu anda ihracata ihtiyacı var!

ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin her geçen gün büyüyen ATİK ile ilgili gelişmeleri davetliler ile paylaşırken, davet edilen iş insanlarına bilgilendirmelerde bulundu. 

Aziz Şahin yaptığı açıklamada, “ ATİK Antalya olarak yeni yönetim Kurulumuz ile çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Başta yeni ATİK Antalya Başkanımız Erdoğan Budak olmak üzere tüm yönetime çok teşekkürlerimi sunuyorum. Dünyanın 78 ülkesinde 179 başkanlığımız ve 25 bin üzerinde üyemiz ile her alanda faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Türkiye’nin çeşitli illerinde kurulan teşkilatlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’nin şu anda ihracata ihtiyacı var. ATİK Antalya’nın çok önemli bir unsuru daha var. Bir turizm memleketindeyiz. Dünyanın her yerinden  buraya milletvekili, senatör, belediye başkanı, kaymakamlar geliyor. Onlarla birebir temasa geçerek, ikili iş birliklerini sürdürmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde yeni yönetimimiz ile birlikte çalışmalarımız artarak devam edecek. Toplumsal, kültürel, sanatsal ve sportif hangi alanda olursa olsun, Antalya’mıza ve değerli iş insanlarımıza bu noktada elimizden gelen hizmeti arkadaşlarımızla ile hep birlikte sunacağız” dedi.

Başkan Aziz Şahin ayrıca, ATİK’in Ticari Partneri olarak ta HAXSA Group Online Fuar B2B ikili iş görüşmeleri çerçevesinde 25 bini aşkın firmanın sistemlerine kayıtlı olduğunu ve bu firmaların girişimcilere sektörleri seçerek büyük fırsatlar verdiğini ve Antalya’daki iş insanlarına da aynı fırsatları sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Uluslararası platformlarda söz ve ses sahibi olmak istiyoruz!

ATİK Antalya Başkanı Erdoğan Budak da yaptığı konuşmasında, “ Siz değerli Başkanım ve protokole hoş geldiniz diyorum. Beni bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Bizler genç iş insanları olarak Uluslararası platformlarda söz ve ses sahibi olmak istiyoruz. Ve bu bağlamda ATİK Antalya ciddi bir yapılanmaya giriyor. En büyük temel konumuz üretimdir. Ülkemizin ciddi anlamda bir ihracata , dış gelire ihtiyacı var. Bizler de yurt dışına ihracata destek olmak adına girişimlerde bulunmak istiyoruz ve Antalya ekibi olarak da buna hazırız” dedi.

ATiK – UEMP Uluslararası Entegrasyon Milletler Platformu nedir?

ATİK Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK, 2005 yılında Brüksel merkezli kuruldu.Çalışmalarını Uluslararası Kamu Diplomasisi çerçevesinde Dünya Barışına katkı sağlamak için çalışmalar yapıyor.Dünyanın çeşitli ülkelerinde Yerel Yönetimlerle oluşturduğu ortak sinerji ile de Kardeş Şehir çalışmalarını yapan ATİK, çalışma vizyonuna ”Vatandaşlık Diplomasisi” kavramını getirmiştir. Oluşturmuş olduğu Uluslararası bağlantılarla da Ticaretin oluşmasında köprü çalışmaları yaparak girişimcilere fırsatlar sunuyor. ATİK, Kardeş Şehirler bünyesinde oluşturulan Ticaret Konseyleri ile de çalışmalarına devam ediyor.

İşte ATİK Antalya Yeni Yönetimi

Erdoğan Budak- ATİK Antalya Başkanı

Ömer Demir- ATİK Antalya İstişare Başkanı 

Selçuk Savran – ATİK İnovasyon Başkan Yardımcısı 

Ercan Öztürk – ATİK Antalya Üst Kurul Üyesi 

Mehmet Ak -ATİK Antalya Üst Kurul Üyesi 

Erkan Akgün -ATİK Genel Merkez Üyesi 

Ali Gültekin – ATİK Antalya Teşkilat Başkanı 

Ersoy Çelik – ATİK Antalya Üye İlişkileri Komisyon Başkanı 

Yahya Küçükyılmaz -ATİK Antalya Sektörler Komisyon Başkanı

Adnan Aziz Akpınar -ATİK Antalya Sosyal İlişkiler Komisyon Başkanı 

Taner Bentesen- ATİK Antalya Tanıtım Komisyon Başkanı 

Ersin Yıldızbaş- ATİK Antalya Organizasyon Komisyon Başkanı 

Fatih Şahin- ATİK Antalya Mali İşler Komisyon Başkanı 

Emre Aydın- ATİK Antalya Genel Sekreteri

Halil Öncü – ATİK Antalya Medya Komisyon Başkanı

Kaan Koçer – ATİK Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Anket

ALTINBAŞ Kuyum
OPET

E-Bülten Aboneliği