Aytun Çıray çileden çıktı: Kapat telefonu hadsiz
CNN Türk’te Başak Şengül’ün moderatörlüğüyle ekranda yer alan Akıl Çemberi programında gergin anlar yaşandı. Canlı yayınlarda sakinliğiyle tanınan gazeteci Melik Yiğitel, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’a “Kapat telefonu hadsiz“ diye sert çıktı.
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Akıl Çemberi programı, gergin dakikalara sahne oldu. Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, gazeteci Hulki Cevizoğlu'nun da yer aldığı programa Aytun Çıray, telefonla katıldı.
ÇIRAY'IN İFADELERİ SİNİRLENDİRDİ
Çıray'ın canlı yayında konuklarına yönelik "Sizinle uğraşamam." ifadelerine, Melik Yiğitel çok sinirlendi. Çıray'ın konuştuğu esnada araya giren Yiğitel, "Aytun Bey, kapatın. Bu ne biçim cümle? Haddini bil, hadsiz!" dedi.
"SÖZÜNÜ GERİ ALACAK"
Moderatör Şengül'ün "Melik Bey sakin olalım, Aytun Bey cevap hakkını kullanmak istedi." sözlerine daha çok öfkelenen Yiğitel, "Sizinle uğraşamam cümlesini geri alacak. Kapat kardeşim! Çok ağır bir cümle bu. Ne demek sizinle uğraşamam. Sen kimsin?" diyerek tepki gösterdi.
Yaşanan bu olayın ardından Çıray yayından ayrılırken, Şengül yönetmeninden programa ara vermesini istedi.





Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı: Netanyahu zalimi gereken dersi alacaktır
Gazze'de bayram namazı yıkılan camilerin enkazında kılındı
İsrailli Asker Gazze'deki Travmayla İntihar Etti
MHP'den dikkat çeken ‘mutlak butlan’itirazı
Özgür Özel, DEM Parti heyetiyle görüşecek
Bilgi Üniversitesi'nde polis müdahalesi! Gözaltılar ve yaralılar var
İran'ın Dünya Kupası kampı ABD'den Meksika'ya alındı
CHP Genel Merkezi'nden ayrılan Özgür Özel TBMM'ye yürüyor