Bakan Kurum paylaştı! 2 buçuk lirayı Kılıçdaroğlu'nun hesabına yolladım
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki vatandaşların siyasi tercihleri üzerinden yapılan tartışmalarla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
Deprem felaketinden etkilenen Hatay’da AFAD gönüllüsü olarak bulanarak hizmet veren bir vatandaşın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile olan diyaloğu dikkat çekti. Vatandaş , Bakan Kurum’a seçim sonrası yaşananlarla ilgili dert yandı.
Vatandaş, Bakan Kurum’a 14 Mayıs seçimlerinde deprem bölgesindeki vatandaşların tercihini Cumhur İttifakı’ndan yana kullanmasıyla ilgili yapılan ağır eleştirilere çok üzüldüğünü belirterek, “Ben deprem bölgesine gittim, AFAD’a gönüllü katıldım. Üç tane çocuğum var, biri altı aylık. Hatay’da çalışmalarda bulundum. Lakin bu seçimlere sebep, deprem bölgesindeki adamlara AK Parti seçildi diye hakaret ediyorlar. Orada ben Ankara Büyükşehir Belediyesinin arabasından bir tane şişe su alıp, içmiştim. Onun da parasını Kılıçdaroğlu’nun hesabına 2,5 lira olarak hediye gönderdim. Allah aşkına bunlara yedirmeyin! Allah’ın izniyle sandıkları bırakmayalım!” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.
'BİZ DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZİ ONLARIN İNSAFINA BIRAKMADIK'
Gözleri dolan ve ağlamaklı olan vatandaşın elini tutarak teselli eden Bakan Kurum ise, “Biz Depremzede kardeşlerimizi onların insafına hiçbir zaman terk etmedik, hiçbir zaman etmeyeceğiz. Muhalefetin oraya yapacaklarına da, vadettiklerine de ihtiyacımız yok. Depremzede kardeşlerimizin de ihtiyacı yok. Biz, Sayın Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik. Allah’ın izniyle o sözü de tutacağız!” ifadelerini kullandı.
'ÜZÜLME BİZ VARIZ SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ'
Bakan Kurum resmi sosyal medya hesabından AFAD gönüllüsü vatandaş ile diyaloğu paylaşarak şu ifadeleri kullandı:
"Benim de kanıma çok dokundu, güzel kardeşim. Ama hiç üzülme, biz varız. Sözümüzü tutacağız!"




Benzer Haberler
ABD’den İran’a iki şart! Tahran'da iç çekişme iddiası
NATO Zirvesi’nde liderlere içki ikram edildi mi? Merak edilen soruya yanıt geldi
NATO Zirvesi varken tatile giden başkan döner dönmez gözaltına alınacak
Araç sahipleri sakın bu hatayı yapmayın! Kaş yapayım derken göz çıkardı
Almanlar artık İsrail'in soykırımını protesto edemeyecek! İsrail'in var olma hakkını inkar edenlere 5 yıl hapis geliyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Avrupa Parlamentosu'nda kabul edilen sözde karar, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik alçakça bir iftiradır
Pentagon'un 3 katı büyüklüğünde! Ay Yıldız Karargahı'ndan ilk görüntüler
NATO Zirvesi'nde kararlar alındı, imzalar atıldı! Türkiye için yeni dönem başlıyor