Bakan Nebati: "Londra'daki 2. günümüzde Türkiye Ekonomi Modeli'ni açıklamaya devam ediyoruz"
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Londra ziyaretinin ikinci gününde yabancı fon yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileri ile görüşerek, Türkiye Ekonomi Modeli’ni açıklamaya ve detaylandırmaya devam ettiklerini dile getirdi.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Londra ziyaretinin ikinci gününde yabancı fon yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileri ile görüşerek, Türkiye Ekonomi Modeli'ni açıklamaya ve detaylandırmaya devam ettiklerini dile getirdi.
Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, dün İngiltere'nin başkenti Londra'da çeşitli bakanların ve yatırımcıların üst düzey yöneticileri ile yaptıkları görüşmelerin çok olumlu geçtiğini ifade etmişti. Bakan Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla söz konusu ziyaret programının ikinci gününde, yabancı fon yatırımcıları ve uluslararası banka yöneticileriyle görüştüklerini ve Türkiye Ekonomi Modeli'ni açıklamaya ve detaylandırmaya devam ettiklerini bildirdi.







Benzer Haberler
Türkiye'nin ünlü mutfak eşyası üreticisi konkordato ilan etti
Almanya’yı karıştıran Türk kadın! 5,9 milyon euroluk servete el konuldu
Erdoğan'ın başdanışmanından fon krizine ilişkin ilk açıklama
SPK’dan tasfiye sürecindeki fonlar için süre değişikliği: 6 aya çıkarıldı
Altın piyasasında neler oluyor? 20 yıldır böylesi yaşanmadı
Vergi borçlarında 72 ay taksit fırsatı! Başvurular bugün bitiyor
Bakan Şimşek açıkladı! Milyonların gelirini etkileyecek yeni dönem
Ceplerine ne kadar para girecek? Memur ve emeklinin beklediği hesap yapıldı