Bakan Yumaklı'dan
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ürünlerinde domuz eti kullandığı raporla belirlenen Köfteci Yusuf'la ilgili konuştu. Bakan Yumaklı, 'Süreç tamamlanmadan önce listeye eklenmediği için 'bakanlık koruyor' denildi, süreç tamamlanınca ise 'bilerek listeye eklendi' söylendi. En doğru bilgi, bakanlığımız tarafından verilen bilgidir. Bu konuda süreç bizim açımızdan tamamlanmıştır.' ifadelerini kullandı.
Ürünlerinde domuz eti kullandığı belirlenen Köfteci Yusuf'la ilgili katıldığı canlı yayında açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Süreç tamamlanmadan önce listeye eklenmediği için 'bakanlık koruyor' denildi, süreç tamamlanınca ise 'bilerek listeye eklendi' söylendi. En doğru bilgi, bakanlığımız tarafından verilen bilgidir. Bu konuda süreç bizim açımızdan tamamlanmıştır." dedi.
BAKAN YUMAKLI'DAN "KÖFTECİ YUSUF" ÇIKIŞI
Ürünlerinde dana eti yerine domuz eti kullandığı bakanlık raporlarıyla ortaya çıkan Köfteci Yusuf olayıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada, sürecin tamamlandığını söyledi.

"SÜREÇ BİZİM AÇIMIZDAN TAMAMLANMIŞTIR"
Bakan Yumaklı, "Biz vatandaşımız adına firmaları denetleriz, yargı da bizi denetler. Süreç tamamlanmadan önce listeye eklenmediği için 'bakanlık koruyor' denildi, süreç tamamlanınca ise 'bilerek listeye eklendi' söylendi. En doğru bilgi, bakanlığımız tarafından verilen bilgidir. Bu konuda süreç bizim açımızdan tamamlanmıştır." ifadelerini kullandı.




Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı: Netanyahu zalimi gereken dersi alacaktır
Gazze'de bayram namazı yıkılan camilerin enkazında kılındı
İsrailli Asker Gazze'deki Travmayla İntihar Etti
MHP'den dikkat çeken ‘mutlak butlan’itirazı
Özgür Özel, DEM Parti heyetiyle görüşecek
Bilgi Üniversitesi'nde polis müdahalesi! Gözaltılar ve yaralılar var
İran'ın Dünya Kupası kampı ABD'den Meksika'ya alındı
CHP Genel Merkezi'nden ayrılan Özgür Özel TBMM'ye yürüyor