Telefon
WhatsApp
Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan Mesut Özil açıklaması! Ameliyat olacak
Hax

Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir'in Başkanı Göksel Gümüşdağ dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Vole'nin sorularını cevaplayan tecrübeli futbol adamı Mesut Özil'le ilgili kötü haberi açıkladı. Göksel Gümüşdağ, A Milli Futbol Takımı'nın Lüksemburg ve Faroe Adaları maçlarındaki performansını değerlendirdi.

Başakşehir'in Avrupa kupalarına katılma istikrarı hakkında gelen soruyu cevaplayan Göksel Gümüşdağ, "Başakşehir FK kurulduğundan bu yana bu takımın sekiz sezonu Avrupa'da geçti. Bizim DNA'mızda Avrupa var. Planlı, programlı, uzun soluklu planlamalar yapabiliyoruz. İstikrar sizi çok daha farklı bir yere getiriyor. Başakşehir FK kurulduğundan bu yana beşincilik görmedi sadece bir kez on ikinci olduk. Şampiyonluk kolay değil, asırlık camialar var. Sekiz puanla Galatasaray'a kaptırdık, onlar daha tecrübeliydi. Kaybetmek kazanmaya götürüyor, orada faktör tecrübeli bir Fatih Terim vardı. Son 5 yılda Avrupa kupalarında ülke puanına en çok katkı sağlayan ilk iki takımdan biriyiz. Herkesin önemli bir katkısı var. Dolayısıyla Başakşehir FK kurulduğu günden beri önemli başarılara imza attı, atmaya da devam edecek. Kurumsal yürüyen bir kulübe, duygusal bir şekilde işin içinde olmamıza bağlıyorum" cevabını verdi.
Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ açıkladı Mesut Özilden kötü haber, ameliyat olacak
 
 

"Başakşehir FK şampiyon olmuş bir takım. Daha yolun başındayız, yedi hafta. Daha uzun bir yol var. Önümüzdeki haftadan itibaren inanılmaz bir maç trafiği var. Şampiyonluk yarışında ve zirvede olmaya devam edeceğiz."

Başakşehir'in bu sezon Avrupa'daki hedefi hakkında konuşan Göksel Gümüşdağ, "Avrupa'da grubu lider bitirirsek son 16'ya kalıyoruz. Dolayısıyla liderlik çok önemli, onu zorlayacağız. Avrupa çok önemli. Kulübün prestiji, ülkeye verdiğin puan katkısı, kendi oyuncularımızın pazar değeri, onların tanınması... Bu kulübün oyuncu satma özelliği var. Bir Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Edin Visca bunlar hepsi bu sistemin içinde, katkı sağlayarak gittikleri kulüplerde de başarılara imza attılar. Avrupa'da oynamak oyuncularımızın pazar değerini artırıyor. Avrupa'ya her yıl gidebilen bir takım olmak şampiyonluk kadar kıymetli" dedi.

İrfan Can Kahveci'nin Gençlerbirliği'nden Başakşehir'e transferi hakkında iddialarla ilgili konuşan Göksel Gümüşdağ, "O zaman İrfan Can Kahveci'yi Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye almak istiyordu. Rahmetli İlhan Cavcav'ın son dönemleriydi. Sonraki satıştan pay olduğu söyleniyor ama bizde öyle bir sözleşme yok" açıklamasını yaptı.

 

"Başkanlık döneminde çalıştığım hoca sayısı 4'ü geçmedi. Emre Belözoğlu'nu diğer hocalardan ayıran özellik bu takımın kaptanlığını yaptı. Emre Belözoğlu benim kardeşimdir. Hala oynadığı dönemden oyuncular bizimle devam ediyor. Mahmut Tekdemir, Volkan Babacan onunla beraber futbol oynamış oyuncularımız. Takım kaptanlığı yapmış olması bizim için çok önemli bir faktör. Avrupa'da teknik direktörlük neden olmasın? Bunu 10-15 sene evvel Fatih Terim başardı. Emre Belözoğlu ve diğer isimlerin Avrupa'da teknik direktörlük hedefi olması lazım bence."

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ açıkladı Mesut Özilden kötü haber, ameliyat olacak
Fatih Terim'in Fiorentina maçını stadyumda izlemesiyle ilgili Başkan Göksel Gümüşdağ, "Fatih Terim'i ben Fiorentina teknik direktörüyken evinde ziyaret etmiştim. Fiorentina maçı burada olunca, hocamız olmazsa olmaz. Başakşehir'in stadının ismi Fatih Terim olunca ona bir ressamın çizdiği tablo hediye ettik" dedi.
 
Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ açıkladı Mesut Özilden kötü haber, ameliyat olacak
Berkay Özcan'la alakalı konuşan Göksel Gümüşdağ, "Berkay Özcan maşallah Avrupa'da da döktürüyor. Berkay Özcan'ın Başakşehir'e vereceği çok şey var. Gelecekte bizim dört büyükle ilgili bir görüşmemiz olmadı. Bu takımın hayalleri var. Bizim değerlerimiz, içerde önemli oyuncularımız var. Onun adına ve bizim adımıza doğru olana karar veririz. Sezon başında o kapıyı açmadık kimseye" ifadelerini kullandı.
A Milli Futbol Takımı'nın Faroe Adaları ve Lüksemburg maçları hakkında değerlendirmelerde bulunan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Stefan Kuntz için kararınız ne olurdu" sorusuna şu cevabı verdi:

"A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörünün yerli ve Türk olmasından yanayım. Stefan Kuntz'un da teknik direktör olarak Türk Milli Takımı'na bu değişimi, gençleşmenin sağlayabileceğini inanan birisi değilim. Bu havuzdan bir tane kendimiz çıkarmalıydık. A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörün Türk olmasından yanayım. Başarısız bir ortam var ortada. TFF bu durumu ilerde mutlak değerlendirecektir. Yaşadığımız durum vahim. Hamit Altıntop talihsiz bir olay yaşadı. Psikolojik olarak bence zor bir dönem geçiriyor. Açıklamaları çok sert açıklamalar. Çok zor bir süreç yaşadı. Özellikle TFF'ye yapılan silahlı saldırıda zor bir süreç yaşadı. A Milli Futbol Takımı'nın 80 milyon taraftarı vardır. Herkes yorum yapabilir, saygı duymak lazım. Keskin laflar etmek doğru değil."

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Anket

ALTINBAŞ Kuyum
OPET

E-Bülten Aboneliği