Belediye personeli, onlarca köpeği diri diri gömdü
Konya’da Sarayönü Belediyesi personeli, uyuşturucu iğne ile bayıltılan onlarca sokak köpeğini canlı canlı şantiyedeki çukura gömdü. Cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınan o anları izleyenler büyük tepki gösterdi. Olayla ilgili Sarayönü Kaymakamlığı adli ve idari soruşturma başlattı.
Sarayönü ilçesinde 25 Ekim'de çekilen görüntülerde uyuşturucu iğneyle bayıltılan onlarca köpek, belediye personeli tarafından belediyeye ait şantiyede açılan çukura atılarak iş makinası yardımıyla üzerleri örtüldü.
BİR KÖPEK ÇUKURDAN ÇIKIP YÜRÜDÜ
Görüntülerde ayrıca atılan köpeklerden birisinin de uyuşturucunu etkisinden kurtularak, çukurdan çıkıp hızla uzaklaştığı da yer aldı.
"DÜN DE VURUP GETİRDİLER"
O anları cep telefonu ile kaydeden kişi ise, "Sarayönü Belediyesi köpekleri vurup, kuyu kazarak atıyor. Dün de vurup getirdiler" ifadelerini kullandı.
KAYMAKAMLIK HAREKETE GEÇTİ
Olayla ilgili Sarayönü Kaymakamlığı da adli ve idari soruşturma başlattı.





Benzer Haberler
Katz ve Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan alçak sözlerine AK Parti'den ilk tepki
21 saatlik zirveden sonuç çıkmadı! İşte müzakereleri kilitleyen 2 madde
ABD-İran-Pakistan arasındaki ilk gün görüşmeleri sona erdi
Irak'ta yeni cumhurbaşkanı Nizar Amedi oldu
Fitch, Türkiye'nin pozitifkredi görünümünü değiştirdi
İran İslamabad'a böyle gitti! Müzakereler öncesi çarpıcı kare
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ve ATİK Heyetinden İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Ahmet Uzun’a Ziyaret
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, Bilal Erdoğan ile Bir Araya Geldi