Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı: Batı'ya değil, sadece Erdoğan'a güveniyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik, ülkesinin gelişmesi konusunda partnerlerinin Batı’ya, kendisinin ise sadece Erdoğan’a güvendiğini ifade etti. Yaptığı açıklamada Dodik, Batılı ülkelerin sadece konuştuğunu ve Bosna Hersek için hiçbir şey yapmadığını söyledi.
Programı kapsamında Bosna Hersek'e ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Bosna Hersek Devlet Başkanlığı üyeleriyle ortak basın toplantısı düzenledi. Balkanlardaki güncel görüşmeler ve Afganistan'daki son durum hakkında konuşan Erdoğan'dan sonra Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik açıklamalarda bulundu.
"BATILI ÜLKELER YALNIZCA KONUŞUYOR"
Yaptığı açıklamada Batılı ülkelerin yalnızca konuştuğunu ve Bosna Hersek hiçbir şey yapmadığını ifade eden Dodik, "Ben yalnızca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güveniyorum." dedi.
"BEN SADECE ERDOĞAN'A GÜVENİYORUM"
Milorad Dodik konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Tabii ki dostlarımıza şunu belirtmek istiyorum. Bize yardım etmeniz gerekiyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan. Ben gerçekten size çok güveniyorum. Buradaki partnerlerim Batı'dan gelip laf yapan kişilere güveniyorlar, ben onlara güvenmiyorum."

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afganistan'da ölü sayısı 170'i buldu




Benzer Haberler
Petrol zengini ülkeye soğuk duş! Çıkan fatura öyle böyle değil
''Kabe'de hacılar hu der Allah'' akımına Cumhurbaşkanı Erdoğan da kayıtsız kalamadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin
Bir nokta atışı daha! Bu fotoğraf ülkedeki yangını körükleyecek
Tüm dünyaya yetecek altın keşfedildi! Ülkeyi ihya edecek dev rezerv
Türkiye'den El Mencho'nun öldürülmesi sonrası kritik uyarı
Komşuda film gibi operasyon! Dünyanın başına bela olacaklardı
Motosikletlerle bastıkları köyde onlarca kişiyi katlettiler