Telefon
WhatsApp
Burak Elmas'tan TFF'ye ağır itham: Bu canlı yayına göre karar verecekler
Hax

Galatasaray Başkanı Burak Elmas canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avrupa kupalarında oynatmak istedikleri futbolcu için TFF'nin henüz karar vermediğini ve bu yayını beklediğini belirten Elmas, TFF'yi sert eleştirdi.

"BU AKŞAMKİ KONUŞMAYI BEKLİYORLAR"

Burak Elmas yaptığı açıklamada, "Bir oyuncumuzun transferi konusunda başka bir kulüple davamız var. İtirazımızı yaptık ve problemli davranışlar konusunda görüşmemiz var. Avrupa çözdü ama TFF'yi bekiyoruz. Avrupa kupasında oynatmamız gereken oyuncu konusunda bize izin vermedi. Neden, çünkü bu akşamki konuşmayı bekliyorlar. Galatasaray Spor kulübü bu yayında ne diyecek onu bekliyorlar. Bu görevi layığı ile yapmalarını bekliyoruz. Naklen yayından kesiyoruz ama oyuncularınkinden de kesiyoruz diyen yok. Bankalarla yaptığımız anlaşma gereği, bankalarla yaptığımız anlaşmada vergilerden sonra ödemeler var. Vadeler birbirine uymuyor. Vergi artışı oldu, oyuncu vergilerini biz ödüyoruz. Ben kimsenin bunu düşürün dediğini duymadım. Madem biz kulüplerle birlikte çözeceksek o zaman TFF'nin görevi ne bunu tartışmak lazım" ifadelerini kullandı.

 

Burak Elmas'tan TFF'ye ağır itham: Bu canlı yayına göre karar verecekler

Galatasaray, Rosier transferi için Sporting Lizbon'la anlaşmaya vardı! Fransız futbolcuyu ikna turları başladı Süper Lig'in devleri TFF'ye karşı geri adım atmıyor! Elmas, "Bu şartlar altında devam etmeyeceğiz" dedi 4 büyüklerin başkanları canlı yayında yayıncı kuruluşa ateş püskürdü Ali Koç, TFF'nin açıklamasını tanımadı! Kulüpler maça çıkmama konusunda çok ciddi Burak Elmas: Biz "Ben Beşiktaşlıyım" diyen bir oyuncuyla ilgilenmeyiz, Rosier gündemimizde yok Ahmet Nur Çebi'den Burak Elmas'a canlı yayında olay gönderme: Her birimize sağ bek de düşer, sol bek de düşer Burak Elmas, TFF'nin aldığı yabancı sayısı kuralına canlı yayında sert tepki gösterdi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Anket

ALTINBAŞ Kuyum
OPET

E-Bülten Aboneliği