Burdur'da yangın nedeniyle bir mahalleye tahliye
Burdur’un Bucak ilçesinde devam eden orman yangınında tehlike altında olan Taşbaşı Mahallesi’nde tahliye işlemi başladı.
Burdur'un Bucak ilçesinde devam eden orman yangınında tehlike altında olan Taşbaşı Mahallesi'nde tahliye işlemi başladı.
Bucak'ın Çobanpınarı Mahallesi'nde öğle saatlerinde başlayan yangın Antalya sınırına yakın olan Taşbaşı Mahallesi'ne doğru yaklaştı. Bu durum üzerine mahallenin tahliye edilmesine karar verildi. Jandarma ve çevik kuvvet ekipleri mahallenin içine girerek vatandaşların hızlı bir şekilde tahliye olmasına yardımcı oldu. Karar sonrası vatandaşlar alabildikleri eşyalarını kamyonet ve traktörlere yükleyerek bölgeden uzaklaşmaya başladı. 20 evin bulunduğu mahallede yaklaşık 100 kişinin yaşadığı öğrenildi.
Öte yandan yangını kontrol altına almak için ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.
(Ertuğrul Gün - Ahmet Serdar Eser/İHA)















Benzer Haberler
Üniversite öğrencilerine 3 yılda mezun olma imkanı! YÖK Başkanı tarih verdi
BMGK, Gazze Barış Tasarısını Kabul Etti
Dünyada bir ilk! KIZILELMA'ya hayalet göz entegre edildi
ABD'nin en gelişmiş uçak gemisi Karayip Denizi'ne ulaştı
Rumlardan sınırda bayrak yakma provokasyonu! KKTC'den sert tepki
Tarih netleşti! IBAN'a para transferinde yeni dönem başlıyor
Meksiko'da Z Kuşağı Protestosu
Hem teknik direktör hem de beden eğitimi öğretmeni! İnternetten izleyip futbolcu buluyor