Canlı yayında büyük gerilim! Konuklar masaları yumrukladı
Canlı yayında, AK Parti MYK üyesi Mücahit Birinci ile Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı arasında sert tartışma yaşandı. Birinci’nin tartışma sırasında masaya yumruk atması Bayrakçı’yı sinirlendirdi. Bayrakçı da masayı yumruklayıp ayağa kalktı. Ancak sunucu Bayrakçı’yı tutarak olayı sakinleştirdi.
TV100 ekranlarında canlı yayınlanan Hande Aydemir'in sunduğu 'Şimdi Konuşalım' programında gergin anlar yaşandı.
Sonar Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı ve hukukçu ve AK Parti MYK üyesi Mücahit Birinci arasındaki "104 amiral" gerginliği masa yumruklamaya varan bir tartışmaya döndü.
MASAYA YUMRUK
Hakan Bayrakçı'nın Ayasofya İmamı ile ilgili söylediği sözlerin ardından Birinci, "Kurnazlık yapma beni kriminalize edemezsin. Kendi beyanlarınızla ilgilenin, beni kriminalize edemezsin" diyerek masaya vurdu.
TANSİYON DÜŞMEDİ
Bunun üzerine sinirlenen Hakan Bayrakçı çok sert bir şekilde masaya vurarak ayağa kalktı. Bayrakçı, Birinci'nin üzerine yürümek istedi. Ancak Hande Aydemir'in Bayrakçı'yı tutmasıyla tartışma ileri bir seviyeye taşınmadı. Stüdyoda yükselen tansiyon uzun bir süre düşmedi.






Benzer Haberler
Eski İsrail Başbakanı Naftali Bennett,Türkiye yeni İran'dır. Erdoğan kurnaz ve tehlikeli bir rakip ifadelerini kullanarak İsrail'e Türkiye'ye karşı harekete geçme çağrısında bulundu.
Kılıçdaroğlu uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi
Bakan Fidan Dünya kamuoyunun pek bilmediği bir şey var diyerek açıkladı
Maduro'ya mahkemede beklenmedik protesto! Gökyüzüne bakıp tek cümle söyledi
Dünyaca ünlü futbolcuyu tanımayıp fotoğraf çektirdiler
Türkan Şoray, 52 sene sonra Meryem Ana Kilisesi'ni ziyaret etti
Borsa İstanbul operasyonu: 15 kişi hakkında gözaltı kararı
Altın için çöküş senaryosu konuşulmaya başlandı