CHP'li başkandan TOGG hamlesi! Makam aracını düğün arabası olarak vatandaşların hizmetine tahsis etti
31 Mart seçimlerinde CHP'ye geçen İstanbul Beykoz'da başkanlık koltuğuna oturan Alaattin Köseler'den ses getiren bir hamle geldi. Köseler, geçen dönemde başkanlık makam aracı olarak kullanılan yerli ve milli otomobilimiz TOGG'u düğün ve sünnet arabası olarak vatandaşların hizmetine tahsis etti.
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, geçen dönemde başkanlık makam aracı olarak kullanılan TOGG'u düğün ve sünnet arabası olarak vatandaşların hizmetine tahsis etti.
DÜĞÜNDE KULLANMAK İÇİN ŞARTLAR VAR
"Makam Aracımız, Düğün Aracınız" sloganıyla verilen hizmetle ilçe sakinleri en özel günlerini konforlu bir araçta keyifle yaşayacak. TOGG'u sünnet ve düğün günlerinde kullanmak isteyenlerin, Beykoz sınırları içerisinde ikamet etmesi, düğün veya sünnet organizasyonunun ilçe sınırları içerisinde olması, üzerine kayıtlı herhangi bir aracın bulunmaması gerekiyor.

BAŞVURU YAPMALARI GEREKİYOR
Hizmetten yararlanmak isteyenler, Beykoz Belediyesi'nin 444 66 61 No'lu Çözüm Merkezi, whatsapp hattı ve sosyal medya hesaplarından başvuru yaparak, kayıt oluşturabilecek.
ŞOFÖR İLE BİRLİKTE TAHSİS EDİLECEK
Başvuru kayıt listesi düzenlendikten sonra araç, randevu sistemiyle evlenecek çiftlerin veya sünnet olacak çocukların kullanımına şoförü ile birlikte tahsis edilecek.




Benzer Haberler
Yüzlerce PKK'lı terörist SDG'ye geçti, Türkiye teyakkuz ilan etti
Ermenistan'da pasaport damgalarındaki Ağrı Dağı sembolü kaldırıldı
Abdullah Gül ve Cemil Çiçek'in de olduğu 29 isimden Osman Kavala için çağrı
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açıldı! İçerisinde yok yok
Cumhur İttifakı'nda çatlak var iddialarına Erdoğan'da üstü kapalı yanıt
TES, Resmi Gazete'de! Tüm çalışanların maaşlarından kesinti yapılacak
Bir dönemin efsane telefon markası Türkiye'ye geri dönüyor
Telefonları susmuyor! Altınını bozduran parasını oraya yatırmaya başladı