Çok sıkıldığı için 5 defa eski nişanlısına kaçtı! Canlı yayında özür dileyen kadını kocası affetti
Gündüz kuşağı programlarında akla mantığa sığmayan olaylar işlenmeye devam ediyor. Daha önce 5 kez Adem isimli eski nişanlısına kaçan ve bu durumu çok sıkılmasına bağlayan Özgül isimli kadın, eşi Hasan’dan özür diledi. Hasan ise eşine çok aşık olduğunu belirterek Özgül’ü affetti.
Star TV ekranlarında yayınlanan Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programında akıllara durgunluk veren bir olay ele alındı. Nikahlı eşi olmasına rağmensık sık Adem isimli eski nişanlısına kaçan Özgül ismindeki kişi, Serap Paköz'ün sorularını yanıtladı.
"GEZİP TOZMAYI ONDAN BİLDİM"
Çobanlık mesleğini yürüttüğü öğrenilen Adem'e daha önce 5 kez kaçan Özgül, "Niye gidiyorsunuz Adem'e?" sorusuna "Gezmeyi tozmayı ondan bildim. Yani bir anda bu da sıkmayı başlayınca beni... Çünkü Adem'in yanında gezmek tozmak... her yere gidiyordum." dedi.
KOCASI CANLI YAYINDA AFFETTİ
Tartışmaların sonunda Özgül, eşine "Özür dilerim, bir ömür boyu seninle olmaya varım." dedi. Özgül'ün kocası olan Hasan ise eşine çok aşık olduğuna söyleyerek onun özrünü kabul etti ve ikili tekrar bir araya geldi.
Benzer Haberler
Sumud Filosu'na İsrail müdahalesi! Gözaltına alındılar
Özgür Özel'den KAAN'a Destek
Galatasaray taraftarı yıldız futbolcu için binlerce tweet attı: Onun sayesinde kazandık
Trump'ın açıkladığı planda dikkat çeken isim! Gazze'yi
Türkiye'nin GÖKÇERİ balonu İsrail'i panikletti
Çin, İsrail'e karşı harekete geçti
Netanyahu'dan Filistin'i devlet olarak tanıyan ülkelere rest
Tarihi oturumda BM Genel Sekreteri Guterres'ın sözleriyle salon buz kesti