Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a dikkat çeken mesaj: Türkiye gibi bir ülke herhalde armut toplamayacak
Ege'deki adaları silahlandıran ve tatbikatlar düzenleyen Yunanistan'a tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Şimdi artık füzelerimizi yapmaya başladık. Bu üretim tabii Yunan'ı ürkütüyor. 'Tayfun' diyorsun, Yunan ürküyor, 'Atina'yı vurur' diyor. E vuracak tabi. Sen rahat durmazsan, Amerika'dan adalara bir şeyler almaya çalışırsan, Türkiye gibi bir ülke herhalde armut toplamayacak' şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda düzenlenen Gençlik Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Gençlerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası anlaşmalara göre silahlandırılması ve asker çıkarılması yasak olan adaları silahlarla donatan Atina yönetimine tepki gösterdi.
"SEN RAHAT DURMAZSAN VURACAK TABİ"
Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi artık füzelerimizi yapmaya başladık. Bu üretim tabii Yunan'ı ürkütüyor. Tayfun diyorsun şimdi Yunan ürküyor, 'Atina'yı vurur' diyor. E vuracak tabi, sen rahat durmazsan, Amerika'dan adalara bir şeyler almaya çalışırsan, Türkiye gibi bir ülke herhalde armut toplamayacak. ABD'yi defalarca uyardım umurlarında olmadı, bize yanlış yapıyorlar" açıklamasında bulundu.
SURİYE'YE OPERASYON VURGUSU
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4-5 bin TIR Suriye'nin kuzeyine Amerika silah mühimmat gönderiyor. Bunu defaatle kendilerine söylememe rağmen hiç umurlarında değil. Dedim kusura bakmayın, biz NATO'da sizinle beraberiz, beraber olmamıza rağmen siz, bize bu yanlışı yapıyorsunuz ve terör örgütünün yanında yer alıyorsunuz. Öyleyse kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz başka çare yok" ifadelerini de kullandı.




Benzer Haberler
Putin'in konutuna düzenlenen saldırı girişiminin görüntüleri yayınlandı
İran'ı ayağa kaldıran dolar krizi! Pezeşkiyan'dan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yalova'daki operasyona dair ilk açıklama: Canilerle mücadelemiz sürecek
Bozkırın ortasında yetişti, Rusya ve Japonya yolcusu oldu
İsrail gece yarısı Suriye'yi vurdu
İsrail gece yarısı Suriye'yi vurdu
Erdoğan talimatı verdi! AK Parti'den Terörsüz Türkiye hamlesi
Otomotiv devinden radikal karar! 50 yıllık model tarihe karışıyor