Cumhurbaşkanlığı Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı bugün toplanıyor! Masada 4 konu başlığı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı bugün toplanacak. Kabine’de başta yüz yüze eğitim, salgınla mücadele, Afganistan’daki gelişmeler ve göçmenlerin durumu olmak üzere kritik başlıkları ele alacak.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe'de yapılacak Kabine toplantısında, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yüz yüze eğitim ve okullarda hayata geçirilen tedbirler kapsamında bir sunum yapması planlanıyor. Eğitimin aksamaması için üniversitelerde alınan önlemler de toplantıda gündeme gelecek.
AŞI ÇALIŞMALARINDA SON DURUM
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da vatandaşların aşıya teşvik edilmesi ile ilgili yapılanlar hakkında bilgi vermesi ve TURKOVAC aşı çalışmasında gelinen son durumu paylaşması bekleniyor.
GÖÇMENLERİN İKAMET SORUNU
Toplantının bir diğer önemli gündem maddesi Afganistan'daki gelişmeler ile olası göçmen tehdidi olacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, göçmenlerin durumu, kayıtlı ve kayıtsız göçmenlerin ikâmet sorunuyla ilgili son bilgileri paylaşacak. Soylu'nun ayrıca sınır bölgelerinde bulunan illerde alınan tedbirleri de gündeme getirmesi bekleniyor.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da Afganistan'dan tahliyesi gerçekleştirilen personel bilgisini ve Kabil Havalimanı'nın işletilmesine ilişkin çalışmalar hakkında detaylı sunum yapacak.
ERDOĞAN, KAMERALAR KARŞISINA GEÇECEK
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Afganistan'da yürütülen diplomasi trafiğinin detaylarını kabinede paylaşacak. Toplantıda alınacak kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak.





Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı: Netanyahu zalimi gereken dersi alacaktır
Gazze'de bayram namazı yıkılan camilerin enkazında kılındı
İsrailli Asker Gazze'deki Travmayla İntihar Etti
MHP'den dikkat çeken ‘mutlak butlan’itirazı
Özgür Özel, DEM Parti heyetiyle görüşecek
Bilgi Üniversitesi'nde polis müdahalesi! Gözaltılar ve yaralılar var
İran'ın Dünya Kupası kampı ABD'den Meksika'ya alındı
CHP Genel Merkezi'nden ayrılan Özgür Özel TBMM'ye yürüyor