DEVA Partisi'nin iki kurucu ismi partiden istifa etti
Demokrasi ve Atılım Partisi kurucularından Prof. Dr. Arzu Kılıçlar ve Nevim Bilici partiden istifa etti. Bu isimlerden Kılıçlar, daha önce DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanlığı yapmıştı.
Eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'ın Genel Başkanlığını yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi'nde (DEVA) istifa şoku yaşandı. Partinin kurucuları arasından yer alan Prof. Dr. Arzu Kılıçlar ve Nevim Bilici partiden istifa etti.
ARZU KILIÇLAR KİMDİR?
Prof. Dr. Arzu Kılıçlar, 1974 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ankara'da tamamladı. Gazi Üniversitesi, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi'ni bitirdi. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra, Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde Türkiye'nin Turizm Gelirlerindeki Sızıntılar Ve Bu Sızıntıların Hesaplanmasına Yönelik Bir Yaklaşım isimli teziyle doktor unvanını aldı.
Akademik kariyerini 2018 yılına kadar Gazi Üniversitesi'nde yürüten Kılıçlar, halen Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde Profesör Öğretim Üyesi olarak görev yaptı. Kılıçlar'ın turizm, eğitim, örgüt ve liderlik gibi konularda yayınlanmış çok sayıda ulusal ve uluslararası bilimsel makaleleri ve kitabı bulunmaktadır. İngilizce bilen Kılıçlar evli ve iki çocuk annesidir.

NEVİM BİLİCİ KİMDİR?
Nevim Bilici, 1967 yılında Trabzon'da doğdu. Bursa Kız Lisesi'ni bitirdi. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Dergi, radyo ve TV programlarına metin yazarlığı yaptı. Orta derecede İngilizce bilen Nevim Bilici ev hanımıdır, evli ve 2 çocuk annesidir.

Benzer Haberler
Sumud Filosu'na İsrail müdahalesi! Gözaltına alındılar
Özgür Özel'den KAAN'a Destek
Galatasaray taraftarı yıldız futbolcu için binlerce tweet attı: Onun sayesinde kazandık
Trump'ın açıkladığı planda dikkat çeken isim! Gazze'yi
Türkiye'nin GÖKÇERİ balonu İsrail'i panikletti
Çin, İsrail'e karşı harekete geçti
Netanyahu'dan Filistin'i devlet olarak tanıyan ülkelere rest
Tarihi oturumda BM Genel Sekreteri Guterres'ın sözleriyle salon buz kesti