Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yardım kolilerinin yüklendiği araçları bizzat yolcu etti
50 bin nüfusluk Dilovası’nda hayata geçirdiği projelerle vatandaşların gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Hamza Şayir, bir kez daha takdir topladı. Sayir, ilçedeki hanelere dağıtılacak yardım kolilerinin yüklendiği araçları bizzat yolcu etti.
30 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelir gelme makam aracını satıp elde edilen gelirle öğrencilere kırtasiye malzemesi alan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bu hareketiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı.
KOLİLERİN YÜKLENDİĞİ ARAÇLARI YOLCU ETTİ
İki yıllık süreçte icraatlarıyla namı ilçe sınırlarını aşan Başkan Şayir, son olarak ilçedeki vatandaşlarla dağıtılmak üzere yardım kolilerinin yüklendiği araçları uğurladığı video ile adından söz ettirdi.
GEÇTİĞİMİZ YIL DA AYNISINI YAPMIŞTI
Başkan Şayir, geçtiğimiz yıl da Ramazan ayında ayrım gözetmeksizin ilçedeki bütün hanelere kumanya dağıtmış, hemen sonrasında da yine bütün ilçe halkına patates ve soğan yardımında bulunmuştu.

İLÇEDEKİ BÜTÜN ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITTI
İmza attığı irili ufaklı birçok sosyal sorumluluk projesiyle büyük takdir toplayan Başkan Şayir, geçtiğimiz günlerde de ilçede ikamet eden 8 bin ortaokul, lise ve üniversite öğrencisine tablet dağıt





Benzer Haberler
ABD-İran-Pakistan arasındaki ilk gün görüşmeleri sona erdi
Irak'ta yeni cumhurbaşkanı Nizar Amedi oldu
Fitch, Türkiye'nin pozitifkredi görünümünü değiştirdi
İran İslamabad'a böyle gitti! Müzakereler öncesi çarpıcı kare
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ve ATİK Heyetinden İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Ahmet Uzun’a Ziyaret
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, Bilal Erdoğan ile Bir Araya Geldi
Vance: İran Müzakereleri Olumlu Geçebilir
İsrail, İspanya'yı Gazze Koordinasyon Merkezi'nden çıkardı! Netanyahu'dan tehdit gibi sözler