Genel Müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, vatandaşların, genel ahlaka uygun olmayan, gülünç olarak değerlendirilen, yazım ve imla hatası olan ad ve soyadı değişikliği başvuruları, e-devlet aracılığıyla veya yazılı olarak ilçe nüfus müdürlüklerine 24 Aralık’a kadar yapabilecek.
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Genel ahlaka uygun olmayan, Gülünç olarak değerlendirilen, Yazım ve imla hatası olan, Ad ve soyadı değişikliği başvurularınızı 24 Aralık 2022 tarihine kadar, e-devlet aracılığıyla veya yazılı olarak ilçe nüfus müdürlüklerine yapabilirsiniz!"
'KOTASIZ E-DEVLET DÖNEMİ' BAŞLADI
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre, üç operatörle yapılan anlaşma sonucunda, artık e-Devlet kotasız hale geldi.
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:





Benzer Haberler
ABD-İran-Pakistan arasındaki ilk gün görüşmeleri sona erdi
Irak'ta yeni cumhurbaşkanı Nizar Amedi oldu
Fitch, Türkiye'nin pozitifkredi görünümünü değiştirdi
İran İslamabad'a böyle gitti! Müzakereler öncesi çarpıcı kare
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ve ATİK Heyetinden İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Ahmet Uzun’a Ziyaret
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, Bilal Erdoğan ile Bir Araya Geldi
Vance: İran Müzakereleri Olumlu Geçebilir
İsrail, İspanya'yı Gazze Koordinasyon Merkezi'nden çıkardı! Netanyahu'dan tehdit gibi sözler