Emine Erdoğan'dan Anneler Günü kutlaması: Tüm çocukların sevgiye doyduğu bir dünya diliyorum
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabı üzerinde paylaşımda bulundu. Erdoğan paylaşımında, “Varlıklarında ocaklarında, yokluklarında hatıralarına sığınırız. Tüm çocukların anne sevgisine doyduğu bir dünya diliyorum“ ifadelerine yer verdi.
Emine Erdoğan, Twitter hesabından yayımladığı mesajında, "Bugünün başta şehit anneleri olmak üzere Diyarbakır anneleri ve evladının hasretliğini çeken tüm kadınların yanında durmamızın vesilesi olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
"TÜM ÇOCUKLARIN ANNE SEVGİSİNE DOYDUĞU BİR DÜNYA DİLİYORUM"
Salgın süresince, insanlığın bütününe annelik yapan kadın sağlık çalışanlarına da şükranlarını sunduğunu belirten Erdoğan, şunları kaydetti:
"Anneliğin, önce bir gönül makamı olduğunu bilerek, anneden yana eksik kalmış çocuklara kalplerini ve evlerini açan tüm koruyucu annelere bilhassa teşekkür ediyorum. Tüm çocukların anne sevgisine doyduğu, ardından fısıldanan anne dualarını işitebildiği bir dünya diliyorum."

"VARLIĞINDA DA YOKLUĞUNDA DA HATIRASINA SIĞINIRIZ"
Emine Erdoğan'ın paylaştığı çiçek motifli bir görsel üzerinde de "Anne kalbi, bir çocuğun yer yüzündeki cennetidir. Varlığında ocağına, yokluğunda hatırasına sığındığımız tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum." mesajı yer aldı.






Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli, Ahlat Selçuklu Kabristanı'nı ziyaret etti
AİHM, Osman Kavala hakkındaki kararını açıkladı
Devletin malına çökmeye çalışan haramiler! Rezil diyaloglar ortaya saçıldı
Tahran’dan dünyayı rahatlatan haber! Petrol fiyatları sert düştü
Suriye’de dengeleri değiştirecek gelişme! SDG’nin Şam’a entegrasyonu tamamlandı
Türk S-400'leriyle ilgili yeni iddia: Rusya engel olmayacak
Sınırımızın dibindeki üssü vuran İsrail'den küstah Türkiye çıkışı
Trump rahat durmuyor! Paylaştığı haritaya bakın