Erdoğan BM'de konuşurken skandal görüntü! Şara telefonundan başını kaldırmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'nda konuştuğu sırada Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara'nın telefonuyla ilgilenmesi tepki çekti. Türkiye'nin Suriye'deki yeni yönetime verdiği güçlü desteğe rağmen Şara'nın Erdoğan kürsüdeyken sergilediği bu tavır, “skandal görüntü” yorumlarına neden oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşma yaptığı sırada Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara'nın sergilediği tavır dikkat çekti.
ERDOĞAN KÜRSÜDEYKEN TELEFONUYLA İLGİLENDİ
Erdoğan'ın dünya liderlerine hitap ettiği sırada salonda bulunan Şara'nın cep telefonuyla ilgilendiği görüldü. Şara'nın uzun süre ekrana bakması, Erdoğan'ın konuşmasını takip etmediği izlenimi oluşturdu.
TÜRKİYE'NİN SURİYE'YE DESTEĞİ DİKKAT ÇEKİYOR
Görüntüyü daha dikkat çekici hale getiren ayrıntı ise Türkiye'nin Suriye'deki yeni yönetime verdiği destek oldu. Ankara, Suriye'nin istikrara kavuşması ve yeniden yapılanması konusunda desteğini birçok kez dile getirirken Erdoğan da BM konuşmasında Suriye'ye ilişkin mesajlar verdi.
ŞARA'NIN TAVRI TARTIŞMA YARATTI
Erdoğan'ın kürsüde olduğu anlarda Şara'nın telefonuyla ilgilenmesi, özellikle Türkiye'nin Suriye'ye verdiği destek üzerinden tartışıldı. Şara'nın o anlarda telefonuyla neden ilgilendiğine ilişkin ise bir açıklama yapılmadı.




Benzer Haberler
Yöresel diye vatandaşa yedireceklerdi, hepsi imha edildi
Erdoğan BM'de konuşurken skandal görüntü! Şara telefonundan başını kaldırmadı
Rusya’daki parlamento seçimlerinin resmi olmayan ilk sonuçlarına göre Putin’in partisi birinci sırada
Aldığı bomba kulisi açıkladı! İki belediye başkanı AK Parti'ye geçiyor
Türk başbakan adayı Elif Eralp'in Berlin'deki seçim zaferi Yahudileri ayaklandırdı
New York'ta Türk şöleni! Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkevi'ne geldi, 7'den 70'e vatandaşlar karşıladı
Tapuda yeni dönem başlıyor! Bunu yapmayan ev satamayacak
Ev sahibi çift toprağa verildi! Acılı aileden kiracı hakkında dikkat çeken sözler