Erdoğan'ın yaptığı su tarifelerinde indirim açıklamasından sonra Mansur Yavaş duyurdu: 3 gün önce başladık
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu su tarifelerinde indirim çağrısı üzerine 15 Şubat’tan bu yana yüzde 1 KDV uygulandığını sosyal medya hesabından açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda partisinin belediyelerine çağrı yaparak, "En az KDV indirimi kadar şartları uygun olanlar bunun üzerinde indirim yaparak enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır" ifadelerini kullandı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından yaptığı paylaşımda Ankara'da su faturalarında KDV indirimi uygulamasına 3 gün önce başlandığını hatırlattı.
Yavaş paylaşımında "Sevgili hemşehrilerimiz. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak, su satış tarifemizde %8 olan KDV oranı 15.02.2022 tarihinden bu yana % 1 olarak uygulanmaktadır" dedi.




Benzer Haberler
Ceplerine ne kadar para girecek? Memur ve emeklinin beklediği hesap yapıldı
Petrol çakıldı ama beklenen olmadı! Piyasaları sarsan altın iddiası
Dünyanın en büyük bankası Türkiye'de küçülmeye gitti! Şubelerini kapattı
Yeni telefon alacaklar için kötü haber! Çip fiyatlarına zam yolda
Altında büyük şok! 17 ay sonra ilk kez bu seviye görüldü
İkizlere hamile olan Astrolog Nuray Sayarı'dan üzen haber
Kızının makarnaya verdiği parayı duyan Aziz Yıldırım soluğu restoranda aldı
Varını yoğunu altına yatıranlar şokta