Eşinin kullandığı traktörün altında kalan talihsiz kadın feci şekilde can verdi
Balıkesir’de eve dönen adam, kullandığı traktörün hakimiyetini kaybederek hızla evinin bahçesine doğru ilerlemeye başladı. Bu sırada bahçede olan karısı, kaçmaya çalışsa da başarılı olamayarak traktörün altında kaldı. Talihsiz kadının cansız bedeni traktörün altından çıkarılırken, olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Kalebayır Mahallesi'nde İsmet Çakar (55), traktörü ile köy meydanında bulunan malzemeleri traktörün arkasında bulunan aparata doldurarak yokuş aşağıda bulunan evine gitmek istedi. Vites değiştirmek isterken direksiyon hakimiyetini kaybederek evin bahçesine traktör hızla gitmeye başladı.
TELLERE TAKILARAK YERE DÜŞTÜ
Bu esnada bahçede bulunan eşi Sultan Çakan'ın (48) traktörü durdurmak için önüne geçtiği, ancak eşinin uyarılarına rağmen durdurmak için çaba sarfettiği sırada bahçedeki tellere takılarak yere düştüğü ve traktörün üzerinden geçtiği öğrenildi.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Sağlık ekipleri talihsiz kadının öldüğünü belirledi. 2 çocuk annesi Sultan Çakan'ın yakınları gözyaşlarına boğulurken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.






Benzer Haberler
Kızılcık Şerbeti'nde şok ayrılık! İki senarist birden gitti
Sonuçlar sürpriz! İşte Cumhur İttifakı'nın kalesi Erzurum'da yapılan son seçim anketi
Bankacılıkta yeni dönem: Limitler iki katına çıkarıldı
Taliban yetkilisinden skandal sözler: Kadınların aklı yok, akılları kıttır
30 yıl boyunca ahır kapısını tutsun diye kullandığı taş 4,5 milyar yıllık meteor çıktı! Değeri 75 bin dolar
Olaylı infazda yeni gelişme! İdam sonrası hayatta kalan Pike'ın bilinci yerine geldi
Kara para aklama ve terörün finansmanıyla mücadelede yeni dönem! Parasal sınırlar değişti
Trump'tan nükleer rest! Kim Jong Un'a başka, İran'a başka mesaj