Galatasaray, 5-1 yenildiği PSV'yi eleyemezse Beşiktaş'ın kasasına para yağacak
Galatasaray Devler Ligi ön elemesinin ilk maçında PSV’ye 5-1 mağlup oldu ve tur umutlarını mucizelere bıraktı. Sarı-Kırmızılılar rövanşta mucizeyi gerçekleştiremezse Şampiyonlar Ligi’ndeki gelirini de Siyah-Beyazlılar’a devredecek. 15 milyon euro ayakbastı, 20 milyon euro da yayın geliri garanti olan Beşiktaş, Galatasaray’ın da elenmesi halinde yaklaşık 15 milyon euroyu da cebine koyacak.
Dün akşam Hollanda'da PSV Eindhoven'e 5-1 kaybeden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki geleceğini tehlikeye attı. 28 Temmuz'da rövanşa çıkacak Aslan'da umutlar bir hayli az.

Teknik Direktör Fatih Terim de turu geçmenin zor olduğunu ifade etti. Sportif başarısızlık dışında Galatasaray, gelir anlamında da önemli bir sıkıntı yaşayacak. Aslan, 35 milyon euroluk gelirden mahrum olacak ve paranın bir kısmını Beşiktaş'a devredecek.

35 MİLYON EURO CEPTE
Devler Ligi'ne direkt katılan Siyah-Beyazlılar, 15 milyon euro ayakbastı parası ve 20 milyon TL garanti parayı cebine koymuştu. Galatasaray'ın da veda etmesi halinde 15 milyon euroya yakın bir gelir Beşiktaş'ın kasasına girmiş olacak.
Ayrıca Beşiktaş, gruplarda alacağı her bir galibiyet için 2.7 milyon euro, beraberlik için de 900 bin euro prim kazanacak.





Benzer Haberler
ABD’den İran’a iki şart! Tahran'da iç çekişme iddiası
NATO Zirvesi’nde liderlere içki ikram edildi mi? Merak edilen soruya yanıt geldi
NATO Zirvesi varken tatile giden başkan döner dönmez gözaltına alınacak
Araç sahipleri sakın bu hatayı yapmayın! Kaş yapayım derken göz çıkardı
Almanlar artık İsrail'in soykırımını protesto edemeyecek! İsrail'in var olma hakkını inkar edenlere 5 yıl hapis geliyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Avrupa Parlamentosu'nda kabul edilen sözde karar, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik alçakça bir iftiradır
Pentagon'un 3 katı büyüklüğünde! Ay Yıldız Karargahı'ndan ilk görüntüler
NATO Zirvesi'nde kararlar alındı, imzalar atıldı! Türkiye için yeni dönem başlıyor