Galatasaray'da bir ilki yaşadı, taraftar sinirden deliye döndü! Tepkiler çığ gibi büyüyor
Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna dahil ettiği Aytaç Kara, Antalyaspor maçıyla bu sezon sarı-kırmızılı formayla ilk kez ilk 11 başladı. Taraftarlar ilk yarı itibarıyla performansından memnun kalmadığı tecrübeli oyuncuya sosyal medyada eleştiri yağdırdı.
Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'la karşılaştı. Taylan Antalyalı'nın yokluğunda bu sezon ilk kez 11'de şans bulan Aytaç Kara ise ortaya koyduğu performansla taraftardan tepki çekti.
AYTAÇ KARA VE OĞULCAN ÇAĞLAYAN'A TEPKİ
Sosyal medyada deneyimli futbolcuyu eleştiren taraftarlar, yönetimin transfer politikasına da tepki gösterdi. Oğulcan Çağlayan'ın ortaya koyduğu performansı da eleştiren sarı-kırmızı renklere gönül verenler, iki futbolcunun tek bir futbolcu kadar efor sarf etmediğini belirtti.










Benzer Haberler
Tarihe geçti! Islam Makhachev'den çifte şampiyonluk
Bayern Münih, Bayer Leverkusen'i devirerek 15'te 15 yaptı
Türk futbolundaki bahis skandalı sonrası MHK'dan gece yarısı sürprizi
Fener'den giden gidene! Sadettin Saran 4 isme daha ''Güle güle'' dedi
Türkiye-İspanya maçında sakatlanan Nico Williams haftalarca yok
12 Dev Adam, son 16'ya lider gidiyor
Fenerbahçe uçağı kaldırdı! Jhon Duran İstanbul'a geliyor
Eski Galatasaraylı Angelino'dan tarihi imza! Yılda 22 milyon euro kazanacak