Telefon
WhatsApp
Galatasaray Espor kadrosunda büyük değişiklik! 4 isim ile yollar ayrıldı
Hax

League of Legends'de mücadele eden ve Türkiye Büyük Finali 2021'nin şampiyonu Galatasaray Espor, takımda büyük değişiklikler yapma kararı aldı. Galatasaray Espor, Twitter'dan yaptığı duyurularda dört kişi ile yollarını ayırdıklarını duyurdular.

GALATASARAY KADROSUNDA YENİLİĞE GİDİYOR

Galatasaray Espor, TBF 2021 şampiyonluğu sonrası takımında büyük bir değişikliğe gidiyor. Galatasaray Espor'un Twitter'dan yaptığı duyuruda ayrılan iki oyuncu Onur "Bolulu" Demirol ve Noh "Alive" Jin-Uk ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Bugüne kadarki verilen emekleri için teşekkür etti ve kariyerlerinin devamında başarılar diledi.

 

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

"TÜM GALATASARAY TARAFTARINA TEŞEKKÜR EDERİM"

Takımdan ayrılan diğer iki isim ise Galatasaray Espor'un takım koçları Ömer "Basei" Onay ve Heo "Irean" Yougn-Cheol oldu. Galatasaray'dan ayrılığı üzerine kişisel hesabından açıklama yapan Ömer Onay, "Bu serüvenin başından sonuna kadar bana destek veren, inanan tüm Galatasaray taraftarına, profesyonel ve kazanma hırsı yüksek tüm takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim." sözlerine yer verdi. Heo Yougn-Cheol ise herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Galatasaray kadrosundan ayrılan dört isim açıklandı!

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Anket

ALTINBAŞ Kuyum
OPET

E-Bülten Aboneliği