Galatasaraylı taraftar Kadıköy'de silahlı saldırıya uğradı! Sarı-kırmızılılardan açıklama
Kadıköy'de şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaraylı vatandaş silahlı saldırıya uğradı. Sarı-kırmızılı kulüp, bir açıklama yaparak silahlı saldırıyı kınadı.
Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğu garantilemesinin ardından İstanbul'un birçok noktasında kutlamalar yapılırken, Kadıköy'de zaferi kutlayan bir vatandaş silahlı saldırıya uğradı.
SİLAHLI SALDIRIDA AYAĞINDAN YARALANDI
Kadıköy sahilinde dolaşan Galatasaraylı taraftarlar, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. O anları bölgeden geçen bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde silahlı saldırganın Galatasaray taraftarını ayağından yaraladığı görüldü.
GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA
Öte yandan Galatasaray Kulübü, yaşanan bu saldırı sonucu sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunarak saldırıyı kınadı.
Yapılan açıklamada, "Bugün Kadıköy ilçesi Çiftehavuzlar semtinde şampiyonluk kutlaması yapan taraftarlarımıza yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bahsi geçen menfur olayda yaralanan taraftarımıza şifa diliyor, bu tip olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.
Benzer Haberler
Gözler TCMB'nin faiz kararında! Ekonomistler tek tahminde birleşti
İran'ın vurduğu Tel Aviv'de büyük yıkım
İran, İsrail'e ait Hermes 900'ü 8 füzeyle imha etti
Netanyahu, savaş korkusu yaşayan İsraillilerin ülkeden çıkışını yasakladı
İran'ın gizli silahı! Hamaney tehdidi sonrası sahaya sürmeye hazırlanıyorlar
İran'dan yeni misilleme! Tel Aviv ve Hayfa'yı vuruyorlar
İran-İsrail çatışmasının seyrini değiştirecek sözler: Tahran üzerinde tam hava üstünlüğünü sağladık
Korku dolu anlar! Türk sporcular savaşın ortasında kaldı