Gece yarısı feci kaza! Park halindeki tankere çarpan araçtaki çocuk camdan yola fırladı
Kocaeli’de kontrolden çıkan aracın park halindeki tankere çarpması nedeniyle araçta bulunan çocuk yola fırladı. Aynı arabadaki annesi ve babası yaralandı. Babanın hayati tehlikesi var.
Kocaeli'de akşam saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan aracın, park halindeki tankere çarpması nedeniyle araçta bulunan çocuk camdan dışarı fırladı. Küçük çocuk da dahil olmak üzere yaralanan anne ve baba hastaneye kaldırıldı. Baba, hastanede yaşam savaşı veriyor.

SÜRÜCÜ ARAÇTA SIKIŞTI
Kartepe Uzunbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde seyir halinde olan Gürkan A. idaresindeki 77 AN 678 Plakalı Fiat marka otomobil, cadde üzerinde park halinde olan 41 ACC 431 plakalı tankere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Gürkan A. araç içerisinde sıkışırken, küçük yaştaki kızı Kumsal A. ise otomobilin camından yola fırladı. Otomobilde bulunan Gürkan A.'nın eşi Zümra A. da yaralandı.

YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçta sıkışan otomobil sürücüsü kurtarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan Gürkan A., eşi Zümra A. ve kızları Kumsal A. çevredeki hastanelere kaldırıldı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan Gürkan A.'nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.






Benzer Haberler
ABD'nin en gelişmiş uçak gemisi Karayip Denizi'ne ulaştı
Rumlardan sınırda bayrak yakma provokasyonu! KKTC'den sert tepki
Tarih netleşti! IBAN'a para transferinde yeni dönem başlıyor
Meksiko'da Z Kuşağı Protestosu
Hem teknik direktör hem de beden eğitimi öğretmeni! İnternetten izleyip futbolcu buluyor
Fahiş site aidatlarına yeni düzenleme! Bakan Kurum açıkladı
Tarih ve saat verildi! 6 kente birden lapa lapa kar yağacak
20 askerimizin şehit olduğu uçağın enkazından ilk görüntü