Görev yerini terk etmeyen Mehmetçik, silah başında böyle oruç açtı
Milli Savunma Bakanlığı, vazife başında olan askerlerimizin oruç açtığı sıradaki fotoğraflarını paylaşarak, “Kahraman ve fedakarca görev yapan evlatlarımız oruçlarını açtı, bereketli olsun“ ifadelerine yer verdi.
İslam aleminin bir aylık oruç ibadetini yerine getirdiği Ramazan ayı birkaç gün önce başladı. Bizi korumak için her daim görev başında olan askerlerimiz de dur durak bilmeden hem vazifelerini yapıyor hem de ibadetlerini yerine getiriyor.
"MİLLETİNİ UNUTMAYAN EVLATLARIMIZ ORUCUNU AÇTI"
Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Ülkemizin dört bir yanında kahramanca ve fedakarca görev yapan, dualarında ülkesini ve milletini unutmayan evlatlarımız iftarlarını açtı. Bereketli olsun" ifadeleri yer aldı. Paylaşımda, oruçlarını açan askerlerin fotoğraflarına yer verildi.








Benzer Haberler
ABD-İran-Pakistan arasındaki ilk gün görüşmeleri sona erdi
Irak'ta yeni cumhurbaşkanı Nizar Amedi oldu
Fitch, Türkiye'nin pozitifkredi görünümünü değiştirdi
İran İslamabad'a böyle gitti! Müzakereler öncesi çarpıcı kare
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ve ATİK Heyetinden İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Ahmet Uzun’a Ziyaret
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, Bilal Erdoğan ile Bir Araya Geldi
Vance: İran Müzakereleri Olumlu Geçebilir
İsrail, İspanya'yı Gazze Koordinasyon Merkezi'nden çıkardı! Netanyahu'dan tehdit gibi sözler