Görüntüler korku filmi gibi! Çin'de binlerce kişi metroda boğazlarına kadar suya battı
Çin’in Zhengzhou şehrinden korku filmindeki gibi görüntüler geldi. Aşırı yağışlar nedeniyle binlerce kişi, metroda boğazlarına kadar ulaşan suda mahsur kaldı.
Avrupa'dan sonra korkutan sel haberi bu kez Asya'dan geldi. Çin'in orta kesimlerinde etkili olan şiddetli yağışlar, Zhengzhou şehrindeki metro ağını sular altında bıraktı. Bu sırada metroda olan binlerce kişi ise boğazlarına kadar ulaşan suda, kurtarılmayı bekliyor.

ÖLÜM VE YARALANMA SAYISI HENÜZ BELLİ DEĞİL
Şiddetli yağışlar nedeniyle Budist keşişlerin dövüş sanatları icra ettikleri ünlü Shaolin Tapınağı ağır hasar aldı. Zhengzhou şehrindeki metro ağı sular altında kalırken, şiddetli sel nedeniyle bölgeden henüz ölüm ve yaralanma bildirilmedi.

1 METREYE KADAR ULAŞTI
Çevrim içi platformlarda yayınlanan videolarda, bölgedeki mahallelerin en az 1 metre derinlikteki suyla kaplı olduğu ve araçların çamura gömüldüğü görüldü.






Benzer Haberler
Depremzedeleri ziyaret eden başkana şok! Canını zor kurtardı
ABD Eski başkanı Biden'in kanseri tüm vücudunu sardı
Husiler, Suudi Arabistan'daki Necran Havalimanı'nı kamikaze İHA'larla hedef aldı
Veliaht Prens istedi, Trump yaptı! Gündem yaratacak İran iddiası
Vergi Denetiminde Yeni Dönem
Trump: Netanyahu savaşta kalmamı istiyor, İran anlaşma yapmazsa geri döner işi bitiririm
Trump'ı yeniden masaya oturtan füzeler! Savaşın seyri değişti, ABD dize geldi
İran'dan İngiltere'deki ABD üssüne tehdit