Her maç kırılacak bir rekor buluyor! Portekiz'i sırtlayan Ronaldo yine tarihe geçti
Dünya Kupası Elemeleri A Grubu’nda Portekiz, sahasında Lüksemburg’u 5-0 yendi ve puanını 16’ya yükseltti. Karşılaşmada 3 gol atan Cristiano Ronaldo kariyerinde 58, Portekiz Milli Takımı’nda da 10. kez hat-trick yaparak her iki alanda da tarihe geçti.
Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaparak tarihe geçtiği karşılaşmada Portekiz, sahasında Lüksemburg'u 5-0 mağlup etti.
PENALTIDAN 2 GOL
Karşılaşmada gol perdesini Cristiano Ronaldo 8. dakikadaki penaltısıyla açarken süper yıldız 13. dakikada da penaltı atışını gole çevirdi. 17. dakikada Bruno Fernandes maçı 3-0'a getirdi ve ilk yarının skorunu belirledi. 69. dakikada Palhinha farkı dörde çıkaran golü atarken 87. dakikaya Cristiano Ronaldo yine sahneye çıktı ve skoru belirledi.
KARİYERİNDE 58 KEZ HAT-TRİCK YAPTI
Cristiano Ronaldo bu maçtaki 3 golü ile kariyerinin 58., Portekiz Milli Takımı'nda da 10. kez hat-trick yaparak her iki alanda da tarihe geçti. Portekiz bu sonuçla 19 puana yükseldi ve liderlik mücadelesini sürdürdü. Lüksemburg ise 6 puanda kaldı.





Benzer Haberler
Geceye damga vuran kare! Herkes onu konuşuyor
Voleybolda Yarı Final Tamamlandı
Arda Güler'den merak edilen o soruya ilk yanıt
FIFA'dan devrim gibi karar! Dünya Kupası'nda maçlar duracak yerine o başlayacak
Galatasaray'dan bomba hamle! Karşı oldukları şeyi TFF'den isteyecekler
Samsunspor'dan gönderilen Thomas Reis'e Süper Lig'den sürpriz teklif! Düşünmeden yanıtladı
Galatasaray'ın yuvası RAMS Park'ın yeni kapasitesi belli oldu
Galatasaray'ın rakibi puanı son saniyede aldı