Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi
Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Olimpiyat Oyunları'na katılan Türk sporcular için tasarlanan kıyafetler eleştirileri de beraberinde getirdi. Ünlü moda markası Vako'nun tasarladığı kıyafetlere, ''Pijamaya benziyor'' eleştirileri yapıldı.
Dünyanın en büyük spor organizasyonu olan Olimpiyat Oyunları'nın 33'üncüsü Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi. 102 sporcuyla katılan Türk milli takımımız da Sen Nehri'nden geçiş yaptı.
OLİMPİYATLAR İÇİN HAZIRLANAN KIYAFETLER BEĞENİLMEDİ
Milli takımımızın açılışta giyeceği kıyafetlerin tasarımını ünlü moda markası Vakko yaptı. İlk olarak milli sporcularımız Mete Gazoz ve Busenaz Sürmeneli'nin üzerinde görülen kıyafetler sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

"PİJAMAYA BENZİYOR"
Birçok sosyal medya kullanıcısı kıyafetleri beğenmediğini belirterek tepki gösterdi. Kıyafetlere, "Pijamaya benziyor" yorumları yapıldı.
İşte sosyal medyadaki eleştirilerden bazıları:











Benzer Haberler
Erdoğan ile Trump arasında kritik görüşme! İşte ele alınan konu başlıkları
Köşeye sıkışan terör örgütü elebaşından İsrail itirafı! Çağrıda bulundu
Trump'ın uçağında panik anları! Tedbir amacıyla ABD'ye geri döndü
Sınırda tehlikeli provokasyon: Telleri parçalayıp, Suriye tarafına geçtiler
Türkiye'nin dev ilaç şirketinin varisi gözaltında
Tom Barrack'ın oyunu! ABD'nin gizli vaatleri Suriye'de kaos getirdi
Bahçeli'den emeklilerle ilgili yeni çıkış: İttifak ortağıyız, iktidar ortağı değiliz
Yıllarca unutulmayacak final! Son düdükle birlikte tüm ülke sokağa döküldü