Hindistan'da koronavirüsten korunmak için düdüklü tencereden bitkisel buhar teneffüs ettiler
Hindistan’da adeta bir kabusa dönen koronavirüs salgını vatandaşları ilginç korunma yöntemleri aramaya itiyor. Gaziabad kentindeki bir karakolda görevli polisler virüsten korunmak amacıyla düdüklü tencereye bağlı borulardan verilen bitkisel buharı teneffüs etti.
Koronavirüsün en çok etkilediği ülkelerin başında gelen Hindistan'da, salgını önlemek için akılalmaz yöntemler kullanılıyor.
TENCEREDEN BİTKİSEL BUHAR TENEFFÜS ETTİLER
İneğin kutsal sayıldığı Hindistan'da, yeni tip koronavirüsten korunmak için inek idrarı içme partisi düzenlenmişti. Son olarak Gaziabad kentindeki bir karakolda görevli polisler, koronavirüse karşı bir önlem olarak düdüklü tencereye bağlı borulardan verilen bitkisel buharı teneffüs etti.
Polisler, buhardan pek haz etmese de uzun uzun bekledi. Yüzlerinin şekilleri bile değişen polislerin, bu şekilde koronavirüsten korunacaklarını düşündükleri belirtiliyor.

ÖNLEMLERİ KADAR CEZALARI DA İLGİNÇ
Ülkede uygulanan buhar terapisi ile ilgili Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) herhangi bir yönergesi bulunmuyor. Sadece inanılması güç olan tedavi şekilleri değil, cezaları da bir başka... Hala sokağa çıkma yasağı uygulanan bölgelerde polis, kurallara uymayanlara acımıyor. Mekik çektiren polis; jopla dövüyor, koronavirüslü bir hastayı taşıyan ambulansa bindiriyor. Para cezası en hafifi olarak kalıyor. Toplu olarak yürüyen ve aynı zamanda maskesiz olan ise yandı. Ördek yürüyüşü saatlerce sürüyor.





Benzer Haberler
ATİK GENEL BAŞKANI AZİZ ŞAHİN’DEN SERT TEPKİ: GAZZE’DE KATLİAM YAPAN, FİLİSTİN HALKINI HEDEF ALAN VE Mescid-i Aksa’YA BASKI KURAN BİR ANLAYIŞ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’A HAKARET EDEMEZ
İNGİLTERE LONDRA MERKEZLİ KURULUŞ HAXSA CREDITFORM’DAN FITCH’E SERT ELEŞTİRİ: KREDİLENDİRME DEĞİL, SİYASİ BAKIŞ
Çin ve Kuzey Kore arasında 6 yıl sonra bir ilk
Dünyanın en yüksek üçüncü kulesi karanlığa gömüldü! Sebebi çok daha dikkat çekti
Zamanlama manidar: NATO'dan dikat çeken Türkiye çıkışı
Dev iş birliği! Kuzey Kore'nin kasasına 14,4 milyar dolar girdi
Rusya tepkilerin ardından topa giriyor: Her şeyi yapacağız
Cephe hattında planlar tutmadı mı? Trump'ı daha önce hiç böyle görmediniz