Hintli komutandan Bayraktar SİHA hazımsızlığı! Türkiye'yi düşman ilan etti
Hindistan Kara Kuvvetleri 2. Komutanı Rahul R. Singh, Pakistan savaşı sonrası dikkat çeken bir açıklama yaptı. Singh, Pakistan dışında iki düşmanları daha olduğunu belirtti. Bu düşmanlardan biri olarak Türkiye'yi işaret etti. Türkiye'nin Pakistan'a verdiği destek ve Bayraktar SİHA'ların kullanımı nedeniyle Türkiye'yi düşman olarak gördüklerini ifade etti.
"Yeni Çağ Askeri Teknolojileri" etkinliğinde Pakistan savaşına dair açıklamalarda bulunan Hindistan Kara Kuvvetleri 2. Komutanı Rahul R. Singh, bu savaşta sadece Pakistan'la değil aynı zamanda Çin ve Türkiye ile de savaştıklarını söyledi.
Pakistan'la savaşırken Çin'in verdiği silahlarla karşılaştıklarını ifade eden Hintli komutan, savaşın Çin için silahlarını denemek için bulunmaz bir fırsat olduğunu ifade etti.
"BİR DİĞER DÜŞMAN TÜRKİYE"
Daha sonra Türkiye'ye geçen Singh, Türkiye'nin Pakistan'a destek konusunda çok önemli bir rol oynadığını belirtti.
Bayraktar SİHA'ları gördüklerini ve savaş sırasında çok sayıda inip kalkan insansız hava aracına şahitlik ettiklerini vurgulayan Hintli komutan, birçok kişinin neden ateşkes istediklerini sorduğunu söyledi. Savaşı başlatmanın kolay olduğunu ancak kontrol etmenin zor olduğunu belirten Singh, "Bu yüzden savaşı ustaca bir hamleyle uygun zamanda durdurduk." dedi.




Benzer Haberler
MOLDOVA ANAYASA MAHKEMESİ’NDEN GAGAVUZYA’NIN SEÇİM YETKİLERİNE İLİŞKİN TARİHİ KARAR
ABD’den İran’a iki şart! Tahran'da iç çekişme iddiası
NATO Zirvesi’nde liderlere içki ikram edildi mi? Merak edilen soruya yanıt geldi
NATO Zirvesi varken tatile giden başkan döner dönmez gözaltına alınacak
Araç sahipleri sakın bu hatayı yapmayın! Kaş yapayım derken göz çıkardı
Almanlar artık İsrail'in soykırımını protesto edemeyecek! İsrail'in var olma hakkını inkar edenlere 5 yıl hapis geliyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Avrupa Parlamentosu'nda kabul edilen sözde karar, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik alçakça bir iftiradır
Pentagon'un 3 katı büyüklüğünde! Ay Yıldız Karargahı'ndan ilk görüntüler