Hırvat yıldız Modric'in Brezilya maçından sonra yaptığı Türkiye açıklaması gündeme oturdu
Brezilya'yı penaltı atışlarında eleyerek Dünya Kupası'nda yarı finale çıkan Hırvatistan'da kaptan Luka Modric'in maç sonunda Türkiye'yi hatırlattığı açıklama dikkat çekti. Brezilyalı arkadaşlarını teselli eden Modric, Türkiye'ye karşı kaçırdığı penaltı sonrası hayatında yaşanan değişimi anlattı.
Hırvatistan'ın yıldızı Modric'in aklı Türkiye maçında kaldı. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatistan, penaltı atışları sonucunda turnuvaya havlu atmıştı. O dönem Hırvatlar'ın genç yeteneği olan Modric, kaçırdığı penaltıyla elenmelerine sebep olmuştu.
MAÇ SONU TÜRKİYE'Yİ HATIRLATTI
Penaltılarla elenen Brezilya'da oynayan arkadaşlarını teselliye giden Modrid, maçtan sonra Türkiye'ye kaçırdığı penaltıdan sonra yaşadığı duyguları anlattı.

"YIKILDIM AMA GÜÇLENDİM"
Maçtan sonra Rodrygo'nun yanına giden Modric, "Herkes penaltı kaçırabilir. Ben de 2008'de Türkiye maçında penaltı kaçırınca yıkılmıştım ama bu durum insanı güçlendiriyor' dedim. Rodrygo da bundan güçlenerek çıkacaktır, eminim" açıklamasını yaptı. Modric'in ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.




Benzer Haberler
Trabzon'da Hacıosmanoğlu depremi! Lige katılmayacaklar
Tüm şehir heyecanla bekliyor! Çorum'a 20 milyon Euro'luk yıldız
Fenerbahçe'de 7 istifa birden! Aziz Yıldırım'ın en yakınındaki isim bıraktı
Yenilgiyi hazmedemeyip futbolculara saldıran Paredes'e dev ceza
5 gol! Beşiktaş'ın beli doğrulmuyor
Milyonların hayal kırıklığı! 5 yıldır beklenen maç 69 saniyede bitti
Üstü aranan Ronaldo'nun verdiği tepkiler gündem oldu
İki yıldız sahanın ortasında birbirine girdi