İngiliz istihbarat başkanından Hakan Fidan'ın sahte hesabına tebrik
Yeni kabinede dışişleri bakanlığı görevine getirilen Hakan Fidan'ı tebrik eden İngiliz istihbarat başkanı Richard Moore, tebrik mesajına Hakan Fidan ismiyle açılmış sahte bir hesabı etiketledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın yeni kabinesini açıkladı. Uzun yıllar Milli İstihbarat Teşkilatı müsteşarlığını yapan Hakan Fidan, Dışişleri Bakanı oldu. Dışişleri Bakanlığı görevine getirilen Hakan Fidan'a başta mevkidaşları olmak üzere birçok tebrik mesajı geldi. Tebrik mesajları içerisinde en dikkat çekeni ise İngiltere'nin dış istihbarat servisi MI6'nın Başkanı Richard Moore'nun tebriği oldu.
TÜRKÇE PAYLAŞIM YAPTI
Moore, sosyal medya hesabından yaptığı Türkçe paylaşımda, "Dost ve eski meslektaşıma yeni görevinde başarılar dilerim. Hayırlı olsun, bakanım!" ifadelerini kullandı.
"HAY AKSİ, BU UTANÇ VERİCİ"
Tebrik mesajına Hakan Fidan ismiyle açılmış sahte bir hesabı ekleyen Moore, yaptığı bir sonraki paylaşımda, "Hay aksi, bu utanç verici! ama hesap bir parodi olsa bile iyi dileklerim gerçek!" ifadesine yer verdi.
İşte sosyal medyada gündem olan o paylaşım;
Benzer Haberler
Sumud Filosu'na İsrail müdahalesi! Gözaltına alındılar
Özgür Özel'den KAAN'a Destek
Galatasaray taraftarı yıldız futbolcu için binlerce tweet attı: Onun sayesinde kazandık
Trump'ın açıkladığı planda dikkat çeken isim! Gazze'yi
Türkiye'nin GÖKÇERİ balonu İsrail'i panikletti
Çin, İsrail'e karşı harekete geçti
Netanyahu'dan Filistin'i devlet olarak tanıyan ülkelere rest
Tarihi oturumda BM Genel Sekreteri Guterres'ın sözleriyle salon buz kesti