İngiliz istihbarat başkanından Hakan Fidan'ın sahte hesabına tebrik
Yeni kabinede dışişleri bakanlığı görevine getirilen Hakan Fidan'ı tebrik eden İngiliz istihbarat başkanı Richard Moore, tebrik mesajına Hakan Fidan ismiyle açılmış sahte bir hesabı etiketledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın yeni kabinesini açıkladı. Uzun yıllar Milli İstihbarat Teşkilatı müsteşarlığını yapan Hakan Fidan, Dışişleri Bakanı oldu. Dışişleri Bakanlığı görevine getirilen Hakan Fidan'a başta mevkidaşları olmak üzere birçok tebrik mesajı geldi. Tebrik mesajları içerisinde en dikkat çekeni ise İngiltere'nin dış istihbarat servisi MI6'nın Başkanı Richard Moore'nun tebriği oldu.
TÜRKÇE PAYLAŞIM YAPTI
Moore, sosyal medya hesabından yaptığı Türkçe paylaşımda, "Dost ve eski meslektaşıma yeni görevinde başarılar dilerim. Hayırlı olsun, bakanım!" ifadelerini kullandı.
"HAY AKSİ, BU UTANÇ VERİCİ"
Tebrik mesajına Hakan Fidan ismiyle açılmış sahte bir hesabı ekleyen Moore, yaptığı bir sonraki paylaşımda, "Hay aksi, bu utanç verici! ama hesap bir parodi olsa bile iyi dileklerim gerçek!" ifadesine yer verdi.
İşte sosyal medyada gündem olan o paylaşım;





Benzer Haberler
ABD’den İran’a iki şart! Tahran'da iç çekişme iddiası
NATO Zirvesi’nde liderlere içki ikram edildi mi? Merak edilen soruya yanıt geldi
NATO Zirvesi varken tatile giden başkan döner dönmez gözaltına alınacak
Araç sahipleri sakın bu hatayı yapmayın! Kaş yapayım derken göz çıkardı
Almanlar artık İsrail'in soykırımını protesto edemeyecek! İsrail'in var olma hakkını inkar edenlere 5 yıl hapis geliyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Avrupa Parlamentosu'nda kabul edilen sözde karar, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik alçakça bir iftiradır
Pentagon'un 3 katı büyüklüğünde! Ay Yıldız Karargahı'ndan ilk görüntüler
NATO Zirvesi'nde kararlar alındı, imzalar atıldı! Türkiye için yeni dönem başlıyor