İsrail'in hazımsızlığı! Dükkanına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını asan Filistinli'ye para cezası
İsrail güçleri, Kudüs’te Filistinlilere uyguladığı baskıları sürdürüyor. Silsile kapısında bulunan dükkanına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını asan Filistinli’ye ceza kesildi.
Sivillere yönelik gerçekleştirdiği katliamlar nedeniyle büyük eleştiri ve tepki alan İsrail, Filistinlilere yönelik baskılarına devam ediyor.
DÜKKANA BASKIN DÜZENLEDİLER
İsrail güçleri, Kudüs'ün Silsile Kapısı'nda bulunan dükkanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını astığı için Filistinli İmad Ebu Hatice'ye para cezası verdi. Ebu Hatice yaptığı açıklamada, belediye, vergi dairesi ve İsrail polisinin ekiplerinin Kudüs'ün Silsile Kapısı'ndaki dükkanına baskın düzenlediğini belirtti.
"KAPATMAYA ZORLAMAYI AMAÇLIYOR"
Dükkanında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı bulunduğu için kendisini cezalandırdıklarını belirten Ebu Hatice, "Nedeni sormaya çalıştım ama cevapları tek kelimeydi yasak" ifadelerini kullandı. Ebu Hatice, Kudüs'teki bu tür hareketlerin dükkanlarını terk etmeye ve kapatmaya zorlamayı amaçladığını ifade etti.





Benzer Haberler
Dünyanın En Uzun Otoyol Tüneli Açıldı
Rusya, Ukrayna'da 2 şehri ele geçirdi
Rusya'nın kalbinde patlama! Putin'in kilit komutanı öldürüldü
Trump'tan Suriye'deki kanlı saldırıya tepki: Çok ciddi bir misilleme olacak
Gustavo Petro'dan darbe iddiası! ABD'ye savaş restinde bulundu
Trump, Venezuela'ya operasyon kararını verdi! ABD ordusundan bölgeye dev yığınak
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a beklenmedik ilgi
Trump'tan Nijerya'ya Sert Uyarı