İstanbul'a gelen bir uçakta kavga çıktı, olay kameralara yansıdı
Tunus’tan İstanbul’a gelen bir uçakta ilk olarak kadınlar arasında çıkan kavga, erkeklerin katılımı ile birlikte şiddetlendi. Kavga nedeniyle uçak, 5 saat gecikme yaşadı.
Tunus'un başkentinde bulunan Tunus-Kartaca Uluslararası Havalimanı'ndan İstanbul'a giden yolcu uçağında büyük bir kavga çıktı. Nedeni henüz bilinmeyen kavgadan dolayı uçak normal kalkış yapacağı saatten 5 saat gecikmeli olarak kalktı.
ÖNCE KADINLAR SONRA ERKEKLER
Tunus Havayolları'na ait yolcu uçağının kalkmasına birkaç saniye kala 3 yolcu arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyük bir kavgaya dönüştü. İlk olarak sadece kadınlar arasında çıkan kavga erkeklerin katılımı ile birlikte şiddetlendi. Kavga nedeniyle yolcular arasında büyük panik yaşandı. Olayın ardından uçaktaki mürettebat, kavga eden yolcuları ayırmaya çalıştı ancak çabalar sonuç vermedi. Kavga, havalimanındaki polis müdahalesi ile durduruldu. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.





Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli, Ahlat Selçuklu Kabristanı'nı ziyaret etti
AİHM, Osman Kavala hakkındaki kararını açıkladı
Devletin malına çökmeye çalışan haramiler! Rezil diyaloglar ortaya saçıldı
Tahran’dan dünyayı rahatlatan haber! Petrol fiyatları sert düştü
Suriye’de dengeleri değiştirecek gelişme! SDG’nin Şam’a entegrasyonu tamamlandı
Türk S-400'leriyle ilgili yeni iddia: Rusya engel olmayacak
Sınırımızın dibindeki üssü vuran İsrail'den küstah Türkiye çıkışı
Trump rahat durmuyor! Paylaştığı haritaya bakın