İzmir Vali Yardımcısı Kamil Köten’i ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ziyaret etti. ATİK İzmir Vali Yardımcısı Kamil Köten Kimdir ?
ATİK İzmir ve Yerel Yönetimler konuları istişare edildi. ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ATİK olarak Dünyanın 78 ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 178 ATİK İl Başkanlıkları oluşturduklarını söyleyerek eğitim, kültürel , sosyal ve ekonomik alanlarda uluslararası işbirliklerinde çalışma yaptıklarını söyledi. İzmir Vali Yardımcısı Kamil Köten ise ATİK çalışmalarını biliyoruz . Sivil Toplum Kuruluşlarının amaçlarına uygun ülkesel çalışmalarına her zaman destek verdiklerini ifade etti.
İzmir Vali Yardomcısı Kamil Köten, 1960 yılında Kayseri İli Sarız İlçesi Yaylacı Köyü´nde doğdu. İlkokulu Yaylacı Köyü İlkokulu´nda, Ortaokulu Sarız Ortaokulu´nda, Liseyi Develi İmam Hatip Lisesi´nde okudu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 1,5 yıl İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörü olarak görev yaptı. 1988 yılında Nevşehir Valiliği´nde Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Hacıbektaş ve Boğazlıyan İlçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. 1 yıl İngiltere´de eğitim amaçlı bulundu. Sırasıyla; Giresun- Doğankent, Diyarbakır- Çüngüş Kaymakamlığı, Şırnak Vali Yardımcılığı, Aydın- İncirliova Kaymakamlığı ve aynı dönemde büyük depremde Düzce Deprem Kriz Merkezi görevi, akabinde Amasya- Merzifon, İzmir- Foça Kaymakamlığı, Manisa- Akhisar Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Foça Kaymakamlığı döneminde Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı tarafından 1 hafta süreyle, İngiltere ve İrlanda´ya gönderilerek, Bölücü Terörle Mücadele içerikli çalışmalara katıldı. 2011 yılında Akhisar´a atanarak 2 yıl boyunca Akhisar Kaymakamı, 2013- 2018 yılları arası Muğla Vali Yardımcısı, Antalya Konyaaltı Kaymakamı ve şimdi ise İzmir Vali Yardımcısı olarak göreve devam etmektedir. Kamil Köten, evli ve dört çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.




Benzer Haberler
LvbelC5 izleyen Gupse Özay'ın mimikleri sosyal medyayı salladı
Türkiye'nin en soğuk noktası belli oldu: Bolu'da termometreler eksi 21,3'ü gösterdi
Putinin konutuna düzenlenen saldırı girişiminin görüntüleri yayınlandı
İranı ayağa kaldıran dolar krizi! Pezeşkiyan'dan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yalova'daki operasyona dair ilk açıklama: Canilerle mücadelemiz sürecek
Bozkırın ortasında yetişti, Rusya ve Japonya yolcusu oldu
İsrail gece yarısı Suriye'yi vurdu
İsrail gece yarısı Suriye'yi vurdu