Kardeşi için mevlit okutan Alişan, ağlayan annesini teselli etmek isterken gözyaşlarına boğuldu
Geçen hafta salı günü 41 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs nedeniyle kaybeden şarkıcı Alişan, kardeşi için Teşvikiye Camii’nde mevlit okuttu. Gözyaşlarına hakim olamayan annesi Suzan Tektaş’ı teselli etmek isteyen Alişan, diz çöküp hüngür hüngür ağladı.
Ünlü şarkıcı Alişan'ın erkek kardeşi Selçuk Tektaş, 21 Temmuz akşamı koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Tektaş kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.
EZAN DA OKUDU
Şarkıcı, kardeşinin ölümünün 7. gününde Teşvikiye Camii'nde mevlit okuttu. Cami avlusunda vatandaşlarla bir araya gelen Alişan, mevlitten sonra ezan okudu.

ANNESİNE SARILIP HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI
Selçuk Tektaş için okunan mevlitte Alişan'nın annesi Suzan Tektaş gözyaşlarına hakim olamadı. Alişan, namazdan sonra annesinin yanına giderek teselli etmeye çalıştı. Annesine sarılan ünlü şarkıcı da hüngür hüngür ağladı.

Kardeşinin ölümüyle yıkılan Alişan'ın, mezar ziyaretine "Artık kızım" dediği yeğeniyle gitmesi herkesi hüzne boğdu
Alişan'dan kardeşi Selçuk Tektaş'a: Seni çok seviyorum




Benzer Haberler
Kızılcık Şerbeti'nde şok ayrılık! İki senarist birden gitti
Sonuçlar sürpriz! İşte Cumhur İttifakı'nın kalesi Erzurum'da yapılan son seçim anketi
Bankacılıkta yeni dönem: Limitler iki katına çıkarıldı
Taliban yetkilisinden skandal sözler: Kadınların aklı yok, akılları kıttır
30 yıl boyunca ahır kapısını tutsun diye kullandığı taş 4,5 milyar yıllık meteor çıktı! Değeri 75 bin dolar
Olaylı infazda yeni gelişme! İdam sonrası hayatta kalan Pike'ın bilinci yerine geldi
Kara para aklama ve terörün finansmanıyla mücadelede yeni dönem! Parasal sınırlar değişti
Trump'tan nükleer rest! Kim Jong Un'a başka, İran'a başka mesaj