Kaymakam Yılmaz Kurt'un son mesajları ortaya çıktı! Dostlarından helallik istemiş
Didim’de park halindeki aracının içerisinde cansız bedeni bulunan Aydın Kuyucak İlçe Kaymakamı Yılmaz Kurt’un yakınlarına attığı son mesajlar ortaya çıktı.
Aydın'ın Kuyucak ilçesinden önce Giresun'un Eynesil ilçesinde 4 yıl kaymakamlık yapan evli ve 3 çocuk babası Yılmaz Kurt, dün akşam saat 21.45 sıralarında Didim ilçesi Akbük Mahallesi Çamlık Koyu'nda ölü olarak bulunmuştu.

DOSTLARINDAN HELALLİK İSTEMİŞ
Olay yerinde yapılan incelemede Kaymakam Kurt'un başından bir el ateşli silahla vurulması sonucu öldüğü belirlenmişti. İntihar ettiği şüphesi üzerinde durulan Kaymakam Kurt'un ölmeden önce Trabzon ve Giresun'un Eynesil ilçesindeki dostlarına saat 19.17'de cep telefonundan mesaj atıp helallik istediği ortaya çıktı.

MESAJLARI ORTAYA ÇIKTI
Kurt'un mesajında "Haklarınızı helal edersiniz inşallah" ifadelerini kullandığı ve mesajı görenlerin ilk planda bu mesaja bir anlam veremedikleri ancak ölüm haberini duyduktan sonra büyük üzüntü yaşadıkları öğrenildi.




Aydın'ın Kuyucak ilçe Kaymakamı Yılmaz Kurt, Didim'de ölü bulundu




Benzer Haberler
İranlı liderler Hamaney’in tabutu başında gözyaşlarına boğuldu
Dünya Kupası'ndaki tarihi galibiyet sonrası 30 Haziran tarihi ülkede ulusal tatil ilan edildi
Arda Güler'in maç sonu tepkisini dünya konuşuyor! Son düdükle çılgına döndü
İranlı vekilden savaşın seyrini değiştirecek iddia: 80 ayrı bombaya bölünen füzelerimiz var
Bir sonraki ABD-İran görüşmesi Viyana'da: Nükleerin yurt dışına transferini reddediyoruz
Eski İsrail Başbakanı Naftali Bennett,Türkiye yeni İran'dır. Erdoğan kurnaz ve tehlikeli bir rakip ifadelerini kullanarak İsrail'e Türkiye'ye karşı harekete geçme çağrısında bulundu.
Kılıçdaroğlu uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi
Bakan Fidan Dünya kamuoyunun pek bilmediği bir şey var diyerek açıkladı