Kazdağları'nda yangından kaçan ayı, alevlerle mücadele eden gönüllüye saldırdı
Balıkesir’deki Kazdağları’nda etkili olan yangını söndürmek için mücadele eden gönüllüler arasında yer alan Özkan Kaya, alevlerden kaçarken panikleyen ayının saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Kaya’nın tedavisi devam ediyor.
Kazdağları'nda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sırasında talihsiz bir olay yaşandı. Alevlerle mücadele eden eğitimli yangın gönüllüsü Özkan Kaya, ormanlık alanda ayı saldırısına uğradı.
YANGIN VE DUMAN NEDENİYLE PANİKLEDİ
Edremit ilçesi Kazdağı Milli Parkı'nda kırsal Kavurmacılar Mahallesi'nin üst kısmındaki vadide çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına bazı vatandaşlar da gönüllü olarak katıldı. Söndürme çalışmalarına destek vermek için Kazdağı Milli Parkı'na çıkan eğitimli yangın gönüllüsü Özkan Kaya (28), yangın ve duman nedeniyle paniklediği tahmin edilen bir ayının saldırısına uğradı.

DERİN YARIKLAR VE KIRIKLAR VAR
Kaya'yı, göğüs ve bacak bölgesinden yaralayan ayı daha sonra kaçtı. Durumu fark eden orman işçileri ilk yardım ekiplerini aradı. Orman işçileri ambulansın geldiği noktaya kadar Özkan Kaya'yı taşıdı. Ambulansla Edremit Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedaviye alınan Kaya'nın vücudunda derin yarıklar ve kırıklar olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Benzer Haberler
Sumud Filosu'na İsrail müdahalesi! Gözaltına alındılar
Özgür Özel'den KAAN'a Destek
Galatasaray taraftarı yıldız futbolcu için binlerce tweet attı: Onun sayesinde kazandık
Trump'ın açıkladığı planda dikkat çeken isim! Gazze'yi
Türkiye'nin GÖKÇERİ balonu İsrail'i panikletti
Çin, İsrail'e karşı harekete geçti
Netanyahu'dan Filistin'i devlet olarak tanıyan ülkelere rest
Tarihi oturumda BM Genel Sekreteri Guterres'ın sözleriyle salon buz kesti