Telefon
WhatsApp
'Kim Milyoner Olmak İster'de duygulandıran Eren Bülbül sorusu!
Hax

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV'de ekranlara gelen fenoman yarışma 'Kim Milyoner Olmak İster?', kzanılan ödüller ve sorularıyla sık sık gündeme geliyor. Yarışmanın 10 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde nefesler tutuldu. Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıya yönelttiği soruyu okurken zor anlar yaşadı.

Yarışmaya katılan Şevval Gürsoy'a yöneltilen soru "PKK'lı teröristlerce, 11 Ağustos 2017'de şehit edilen Eren Bülbül, bugün kaç yaşında olacaktı?" şeklindeydi. 30 bin TL'lik ödüle ulaşan yarışmacı, 50 bin TL'lik soruyu Kenan İmirzalıoğlu'ndan dinlerken ünlü oyuncunun gözlerinin dolu dolu olması seyircilerin dikkatinden kaçmadı.
Kim Milyoner Olmak İsterde duygulandıran Eren Bülbül sorusu
"15 YAŞINDA O CANA KIYDILAR"

Şıklar arasında, 'A- 20', 'B- 22', 'C-24' ve 'D- 26' yer aldı. Gürsoy ilk hakkında B, ardından C şıkkını seçti. Yanlış cevabı seçen yarışmacı, 'Kim MilyonerOlmak İster'den elendi.

Kenan İmirzalıoğlu ise konuşmasında "Maalesef 15 yaşında o cana kıydılar. Hepimizin kalbini yaktılar. Tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Bir Eren Bülbül'ümüzü kaybettik ama Ayşe annemiz bilsin ki o bütün Türkiye'nin evladı oldu" ifadelerini kullandı.

Kim Milyoner Olmak İsterde duygulandıran Eren Bülbül sorusu
ŞEHADETİNİN ÜZERİNDEN BEŞ YIL GEÇTİ

Hasan ve Ayşe Bülbül çiftinin çocuğu olarak 1 Ocak 2002 tarihinde dünyaya gelen Eren Bülbül, Maçka'nın Köprüyanı Mahallesi'ndeki evde büyüdü. Bülbül, Köprüyanı İlkokulu ve Çatak İlköğretim Okulundaki eğitiminin ardından eğitimine Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde devam etti.

Eren, babası Hasan Bülbül'ün 2016 yılında vefatının ardından, her fırsatta köyünde ve yaylada yevmiye usulüyle bahçe işlerinde çalışarak ailesinin geçimine katkı sağladı. Çok kısa süren hayatında annesi ve 12 kardeşiyle ekonomik zorluklar çeken Eren, çevresinde Trabzonspor'a olan tutkusu ve sevdasıyla tanınıyordu.

Kim Milyoner Olmak İsterde duygulandıran Eren Bülbül sorusu
Maçka kırsalındaki evlerinin bulunduğu alanda, 11 Ağustos 2017'de, bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında ağır yaralanan Eren, kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde şehadete erdi.

Bülbül'ün cenazesi, 12 Ağustos 2017'de Maçka Merkez Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından, babasının da mezarının bulunduğu Köprüyanı Mahallesi'nde, evlerinin önündeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Saldırı sırasında Eren'in üzerine kapanarak kendini siper eden 41 yaşındaki başçavuş Ferhat Gedik de şehit oldu. Evli ve iki çocuk babası Gedik, doğum günü olan 12 Ağustos'ta memleketi Hatay'ın İskenderun ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

 

Küçük yaşta şehadetiyle Türkiye'yi yasa boğan Eren Bülbül'ün sosyal medyadaki son fotoğrafları ve paylaşımları tüm Türkiye'nin hafızasında yer etti. Sosyal medyada, köyünde sırtında odun taşırken görülen fotoğrafı ve "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımıyla Eren, milyonların gönlünde yer edindi.

Kim Milyoner Olmak İsterde duygulandıran Eren Bülbül sorusu
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Anket

ALTINBAŞ Kuyum
OPET

E-Bülten Aboneliği